Terug
Blog header image

morningsick de hele dag

Bij de zwangerschap van onze kleine man heb ik totaal geen kwaaltjes gehad. Alleen veel onderzoeken in het AMD. En nu bij deze zwangerschap
Lindsy83
6 jaar geleden

Vervelend is dat, vooral als het je zo belemmert. ik hoop voor je dat je er snel weer van af bent en lekker kan genieten van je zwangerschap!

peetje80
6 jaar geleden

Dit klinkt serieus niet fijn. Ik kan er (gelukkig) niet over meepraten. Heel veel sterkte en hoop dat je snel af bent van je misselijkheid en spugen. Denk aan jezelf.

Anoniem
6 jaar geleden

Haha komt me bekend voor bij zoon superfit niks aan het handje. Bij dochters misselijk en overgeven. Dus wie weet!

EvaD
6 jaar geleden

Had ik ook! En iedereen zei; dat wordt zeker en vast een jongetje dit keer. Niet dus! Dus sindsdien is het voor mij een fabeltje, hahah! Maar wie weet, klopt het bij jou wel ;) Hopelijk kun je nog een beetje genieten van de zwangerschap!

Blog header image

Nieuw ziekenhuis

Nieuwe start

Na een serieuze teleurstelling in het ziekenhuis waar we ons traject hadden opgestart, waren we ons vertrouwen toch wel helemaal verloren daar. 


Lang verhaal kort: we hadden na een zeer succesvolle pick up, 10 bevruchte eitjes waarvan 8 van goede kwaliteit. Maar het ziekenhuis heeft fouten gemaakt bij het willen afnemen van DNA om Pre-genetische testen te kunnen doen.... Alles was voor niets geweest, geen enkel embryo was nog bruikbaar... 


We zijn dus naar een ander ziekenhuis gestapt, in de hoop dat het hier anders ging zijn.

Vertrouwen is er sowieso wel in dit ander ziekenhuis, ze stellen ons zeer gerust en zij werken op een andere manier. Dus laat ons hopen! 


Het enige jammere aan een traject in een ander ziekenhuis, je begint weer helemaal vanaf 0... 

Alle onderzoeken wil dit nieuw ziekenhuis opnieuw doen. 

Na 8 maanden hebben we eindelijk terug wat vooruitgang. Start van ons nieuwe traject is eind december! 


Met een dubbel gevoel, toch een beetje bang voor wat er weer gaat komen. En bang voor een nieuwe pick up, aangezien ik hier de vorige keer toch heel hard van heb afgezien. 


Hopelijk kan het nieuwe jaar ook mooi beginnen met veel goed nieuws! 


Altijd blijven hopen!