Snap
  • Zwanger
  • ziekenhuis
  • cyclus
  • echo
  • samenwonen
  • Inwendig

Monitoren en Samenwonen

Zoals ik in de vorige blog vertelde sta/stond ik onder controle bij de gynaecoloog. Hij wou mijn cyclus monitoren om te kijken of ik überhaupt een eisprong zou hebben. Ook wou hij kijken of ik tekenen van endometriose zou vertonen. Godzijdank is dit laatste niet het geval. Dit betekende helaas wel dat ik in 20 dagen 6 keer naar het ziekenhuis moest. 

Op 31 december 2019 had ik de laatste controle in het ziekenhuis. Helaas bij een andere gynaecoloog omdat de mijne op vakantie was. Zij zei mij dat ik 29 of 30 dec een eisprong gehad zou hebben. Ze wou dat ik bloed liet prikken en af zou wachten.

16 januari werd ik gebeld door de gynaecoloog met de bloeduitslag. Deze was goed en het was zeker dat ik een goeie eisprong had gehad. Ook zei hij dat mijn cyclus wat aan de lange kant is maar dat er niks geks mee was. Hij vond het een goed idee om het even te laten rusten de komende 3 a 4 maanden. Dit omdat ik er met het monitoren zoveel mee bezig was. Die 20 dagen stonden in het teken van school, werk en echo's. Niet perse leuk als je jezelf voorhoud dat je je er niet druk over moet maken en er niet zoveel mee bezig moet zijn.  

Ondertussen hebben we half januari een huurcontract voor een huisje getekend en zijn we twee en een halve week bezig geweest met schilderen etc. Eindelijk samen het huis uit! Hier heb ik zo naar verlangd! 

We wonen er sinds 1 februari. Nu maar afwachten hoe het gaat betreft zwanger worden. 

Liefs, B