Snap
  • zwangerschapstest
  • schildklier
  • gezondheid
  • zorgen

Moment waarbij alles anders gaat worden

Zwanger, onzeker en schildklier problemen

De meeste kennen het wel, je bent een paar dagen over tijd en je denkt bij jezelf ‘ laat ik toch maar even een zwangerschapstest doen’. Op 10 februari werd het bevestigd, ik was zwanger.

Dat was toch een enorm onwerkelijk moment. Mijn partner was niet thuis ( voor gedurende 1 week voor werk) en daar zit je dan.. je wil het delen maar dan natuurlijk eerst met hem.

Er gaat van alles door je hoofd ; ‘ zijn we hier nu aan toe’ , ‘ is de relatie sterk genoeg voor een kindje’, ‘ zullen we goede ouders worden ‘. Maar boven al ‘ wat gaat zijn reactie zijn’. Na een halve dag wachten kon hij eindelijk even bellen, hij was blij maar maakte zich eerst zorgen om mij ( wat een schat).

Ik heb sinds 2019 geen schildklier meer en ondanks dat het een aantal jaren ( redelijk) goed was ingesteld zat ik al een aantal maanden ziek thuis met een moeilijk reguleer bare schildklier, althans de medicatie er voor. Hier door wisten wij ook niet of het gemakkelijk zou gaan of überhaupt zou kunnen om onze kinderwens te laten verwezenlijken.

Na het videobellen besloten we even beide er over na te denken en heb ik gelijk contact gezocht met mijn arts. Hier werden onze ‘ angsten/ zorgen’ weggenomen want mijn ziektebeeld zou gaan invloed hebben op ons kindje. Dat was het moment dat wij er voor de volle 100% voor zijn gegaan.

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij Céline Scherpenisse?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.