Snap

Een klein geluk delen.

Moeders voor Moeders wil de kinderwens van paren met vruchtbaarheidsproblemen vervullen. Ben jij net zwanger? Dan kun je mogelijk helpen! Meld je aan en deel je geluk. Zelf heb ik het ook gedaan.

[gallery ids="60281,60254,60257,60266,60263,60269,60272,60275,60260,60253,60278" orderby="rand"]

9 jaar geleden

Bij allebei heb ik meegedaan. Bij de eerste was mijn hormoonspiegel zo hoog, dat ik met 4 weken al mee kon doen, bij de 2e pas bij 6 weken. In totaal heb ik dus 22 weken (verdeeld over 2 zwangerschappen) meegedaan. Maar oh wat vond ik de geur in die flessen vervelend!! Echt misselijk makend, dan zat ik met ingehouden adem de plas in de fles te gieten!

9 jaar geleden

Dankjewel voor je reactie, dat wist ik niet. Een volgende keer zal ik me er nog eens in verdiepen. Wie weet doe ik dan wel mee, maar dat is voor later, hopelijk :-). Want natuurlijk gun ik iedereen een kindje.

9 jaar geleden

Ik heb meegedaan vanaf 5wkn.....het is maar net hoe het loopt. Ik wist al dat ik zwanger was met 3wkn5dgn dus na mijn bloedtest heb ik direct aangemeld ;-)

9 jaar geleden

Ik wilde graag. Ik hadden een giga hoge hcg spiegel. Ik melde me aan bij 4 weken. Mijn moeder deed 40 jaar gelden al mee. Dus ik ook. Helaas mocht ik niet vanwege het feit dat ik aan mijn rug was geopereerd. Ze zijn bang voor kreuzfeld jacob. Eigenlijk onbegrijpelijk dat de wetgeving zo is. Want de kans dat ik de gekke koeizen ziekte bij me draag van een rug operatie is vele malen kleiner dan dat ik deze oploop van rauwe biefstuk