Snap
  • Zwanger
  • #work
  • #momtobe
  • #modelmama

Modelmama in spé

Hoiii mama's, mama's in spé en alle andere lezers :)

Ik wil mij graag aan jullie voorstellen! Mijn naam is Kaily van Starrenburg en ik ben een 29 jarig model en mama in spé! Ik ben samen met mijn vriend Matthijs in verwachting van ons eerste kindje, een nu al erg actief jongetje!

Het leek Mamaplaats en mij erg leuk om jullie een kijkje te geven in het leven van een zelfstandig zwanger model, want tja, hoé werk je nog als model wanneer je niet meer de juiste maten hebt...? 

In 2011 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Musicaltheater en stroomde van de ene productie door in de andere. Al mijn hele leven lang draaide alles om zingen, acteren en dansen en was er eigenlijk geen ruimte in mijn drukke bestaan om na te denken over het moederschap. Daar waar vriendinnen al jaren riepen dat ze supergraag moeder wilde worden, had ik het over welke rol in welke musical ik supergraag wilde en deed er dan ook alles aan om dit te kunnen realiseren!

Een sociaal leven? Ho maar... Maandag was mijn vaste weekend dag. Verder werkte ik elke avond van dinsdag t/m zondag. Een leuke man tegen het lijf lopen op bijv. een feestje zat er dus niet echt in...

Totdat Matthijs opeens op mijn pad kwam. Ik moest toen nog drie maanden touren met de theaterproductie 'Willem Ruis, de show van zijn leven' en ik zat op het moment van onze ontmoeting in de final auditions voor de rol van Jane in de musical Tarzan das Musical in Duitsland. Want dat wilde ik... een carrière in Duitsland. En als ik wat wil, dan ga ik daar 100% voor. Maar noooo..... Wáárom kwam ik precies op dit moment zo'n leuke man tegen in Nederland. En waarom voelde ik al meteen aan dat dit 'm was en ik hem echt al als de meest fantastische vader voor mijn kinderen zag... hė wat, kinderen? Daar had ik toch nooit aan gedacht. Carriere maken was het belangrijkste... Moeder worden kan altijd nog zei ik regelmatig. Maar dit keer voelde het totaal anders. 

En blijkbaar had het zo moeten zijn dat ik nėt naast de pot viste voor de rol van Jane. Er was flink wat teleurstelling na alle inspanningen en goeie hoop. Het was mijn droomrol, maar waarom was ik stiekem ook opgelucht? Ik kwam niet voor een keuze te staan en wist, ik móet voor deze fantastische man gaan en een toekomst met hem opbouwen. En dat heb ik geweten ook. Na 6 maanden gingen wij samenwonen, het voelde gewoon te goed om het langer uit te stellen.

Ik werd zelfstandige en de zang, acteer, presenteer en voice-over opdrachten stroomden gelukkig binnen. Ik pakte ook mijn modellen carrière weer op en 1.5 jaar later (na heel veel te hebben gefantaseerd samen over hoe leuke ouders wij wel niet zouden zijn) besloten wij het rode lampje op mijn Ladycomp te gaan negeren (de Ladycomp is een natuurlijke anti conceptie d.m.v het meten van je temperatuur elke ochtend). Tot onze verbazing had ik een maand later een positieve test in mijn handen! Wat waren wij mega blij!!! 

Toen het eenmaal doordrong kwam naast de enorme blijdschap ook een beetje de onzekerheid qua werk... Hoe kan je nog je modellenwerk uitvoeren wanneer je maten veranderen? Hoe kan je nog zingen wanneer je soms al amper normaal adem kan halen en hoe zit dat nu met sporten, iets wat ik om de dag doe en waar ik enorme voldoening uit haal?

Dit ga ik jullie allemaal vertellen in mijn volgende blog :) Want stil zitten, ho maar... Ik ben drukker dan ooit! 

Stay tuned! ;) 

Liefs, Kaily

Mamaplaats's avatar
6 jaar geleden

Wat leuk verteld! Geweldig!

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij kailyvanstar?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.