Blog header image

misselijk, misselijk en misselijk maar niet zwanger!!!!

Ik hoop dat ik met mijn blog vrouwen kan helpen die hetzelfde 'misselijke' probleem hebben. Ook is dit voor mij een stukje verwerking.
MamavanJongens
6 jaar geleden

Herkenbaar... vooral het stukje over jouw huisarts. De mijne wilde me ook niet doorsturen een jaar na de miskraam. Ben wel twee keer bij hem geweest. Precies een jaar na de miskraam ben ik nog één maal heen gegaan en toen kreeg het antwoord dat ik ook wel eerder heen had gemogen. Affijn. Ik ben inmiddels bij de gynaecoloog geweest en heel toevallig sinds ik wist dat ik naar de gyn mocht niet meer ongesteld geweest, maar ook niet zwanger...

Jolanda2014
6 jaar geleden

Ik hoop dat voor jou het bezoek aan de gynaecoloog ook het gevoel geeft dat je eindelijk serieus genomen wordt. Dat had ik in ieder geval wel. Daarvoor had ik het gevoel dat de arts dacht dat ik me maar aanstelde. Gelukkig nam mijn eigen huisarts me wel serieus, hij is degene geweest die mij ook door heeft gestuurd.

Sascha1989
2 jaar geleden

Hoi hoi! Vraagje, ik ben jou blog aan het lezen, en het eerste wat door mijn hoofd heen gaat is, was is nu uiteindelijk de reden van jou misselijkheid? Daar ben ik wel erg nieuwsgierig naar eigenlijk. Groetjes