Snap
  • Zwanger

mijn zwangerschapsfases op een rijtje!

Mijn zwangerschap is makkelijk gegaan, maar toch heb ik ook zo mijn kwaaltjes gehad.

toen ik wist dat ik zwanger was, was ik ontzettend blij, maar ook erg onbewust van wat er allemaal komen zou. Je hoort vaak dat zwangere vrouwen zeker in het eerste trimester erg last hebben van misselijkheid en braken. Ik had me al voorbereid op jet ergste, maar misselijkheid en braken is gelukkig niet voorgekomen! Integenstelling tot dat, was ik wel erg vatbaar voor geurtjes. Sommige geuren die ik normaal erg lekker vond, kon ik niet uitstaan! Zoals de geur als je in een slager staat, de geur van eten, luchtjes en noem maar op. Ik kon er niet tegen. Verder verliep het eerste trimester redelijk soepel, alleen was ik erg moe. Het tweede trimester had ik ook weinig last van rare kwaaltjes. Ik had wel trek in rare dingetjes die ik normaal niet zo vaak eet zoals asperges. Ook mijn emotionele kant kwam vaker naar boven. Soms moest ik huilen om de kleinste dingetjes of zelfs Om helemaal niks. In het derde trimester begon ik last te krijgen van mij rug. Ik ging ook heel erg aan mezelf twijfelen. Of het ik wel allemaal aan kon en of ik wel Een goede moeder zou zijn. Ik dacht dat ik het niet zou kunnen. Achteraf weet ik Dat dit vooral te maken heeft met emoties. Uiteindelijk is alles goed gekomen en denk ik dat ik het hartstikke Goed doe en een goede moeder ben en zal blijven!

9 jaar geleden

Thankss!

9 jaar geleden

Je doet het goed hoor zussie! Ben trots op jou en mijn superlieve neefje!