Terug
Blog header image

Mijn zoontje vertelde mij dat ik zwanger ben

Mijn zoontje vertelde mij dat ik een baby in de buik had en dat het een meisje is!
Annemiek2
6 jaar geleden

wow wat bijzonder. Maar ik denk dat jullie dit bijzondere meisje wel mogen houden. Soms krijgen kinderen boodschappen door waarvan je denkt van hoe kan dit. Zolang jij goed voor je meisje zal blijven zorgen komt het goed. Vertrouw op je zoontje. En natuurlijk gefeliciteerd!!!

Lindsy83
6 jaar geleden

Wouw dat moet toch wel een beetje een veilig gevoel geven als je zoontje zoiets zo duidelijk aangeeft! Gefeliciteerd en succes met de zwangerschap!

mamavaneenmeisje
6 jaar geleden

bijzonder dat een kind dit zo weet! Zal hij het dan misschien ook geweten hebben van baby's die niet zijn blijven zitten?

NPHamstra
6 jaar geleden

Bedankt voor de felicitatie! Ja, ik vind het ook zo bijzonder! De kleine meid groeit goed in mijn buik en is lekker druk. Deze zwangerschap gaat ook nog eens fantastisch, ik had me op het ergste voorbereid, gezien mijn vorige zwangerschap!

NPHamstra
6 jaar geleden

Dankjewel!

NPHamstra
6 jaar geleden

Hij heeft het er nooit over gehad, maar misschien wel geweten.....

Annemiek2
6 jaar geleden

Je zou het kunnen vragen misschien durft je zoon er wel niet over te praten.

Blog header image

My family

💜