Terug
Blog header image

Mijn vijand " de weegschaal "

weken heb ik het uitgesteld om op dat stomme ding te gaan staan, maar vanmorgen had ik de moed bij elkaar geraapt..
Lindsy83
6 jaar geleden

mooie meevaller! Bij mij ging het wel heel hard, maar na de bevalling was ik ook gelijk 6 kilo lichter.

Threelittlegirls
6 jaar geleden

Oh die horror van de weegschaal! Elke keer hield ik ook mijn hart vast bij de VK, vaak ook zonder aanleiding want superveel kwam ik niet aan, in het begin viel ik zelfs 10 kilo af. Als ok het zo lees eet je echt niet extreem veel, geloof me ik ken vrouwen die zich echt volgepropt hebben! En die aten wel wat meer als een chocoladereep of banaan bij elk ontbijt. Blijkbaar heeft je lichaam het nodig en dit is niet de tijd om jezelf al te veel te ontzeggen. Je doet het goed hoor dus geniet van die banaan of dat stuk chocola! Straks genoeg tijd om de kilo's te lijf te gaan mocht dat nodig zijn!

MAMAONDEMAND
6 jaar geleden

haha, ik heb mijn verloskundige al gezegd dat ik niet gewogen wens te worden... dus dat hoeft gelukkig ook niet:D Ik ga nou wel opletten, want de laatste 3 maanden kan het wel erg hard gaan

Joycies
6 jaar geleden

haha die weegschalen zijn altijd zo leuk. En allemaal erg verschillend. Bij de verloskundige woog ik in de ene kamer 3 kilo meer!

MAMAONDEMAND
6 jaar geleden

hahaah sow nou dan schrik je toch ook wel, als het nou 3 kilo minder is:P dan is het niet zo'n ramp

Anoniem
6 jaar geleden

Hoi Mamaondemand, Ik wil graag een weegschaal halen bij jantjevanalles.nl. Nu weet ik alleen niet of ze wel betrouwbaar zijn... weet u misschien of deze goed is? https://www.jantjevanalles.nl/hobby-en-vrije-tijd/persoonlijke-verzorging/personenweegschalen/royalty-line-persoonweegschaal-ps-7 Met vriendelijke groet, Meesje

Anoniem
6 jaar geleden

ik zou het echt niet weten meesje, die van mij komt uit de kringloop winkel en werkt uitstekend

Blog header image

1 december.. nu 2 jaar later

1 december 2020 de dag dat onze rollercoaster begon.. en nu 2 jaar later..

Morgen 1 december.. een datum die voor altijd in m'n geheugen gegrift staat. Een dag die ik al minstens 100 x herbeleef en minstens 50 x besproken heb. Herinneringen die nog zo vers zijn als herinneringen van gister. 


1 december 2020 was de dag dat ik voor de ligging echo ging met 34 weken zwangerschap en nog 1 x die verrekte niertjes checken. Waar ineens de wereld op z'n kop stond. Gespiegelde organen en dan een hartafwijking. Waar ik kompleet gebroken de praktijk verliet. Savonds we samen wat positiever werden want de medische wereld kon toch al zoveel. Om vervolgens een dag later ons ineens in een rollercoaster stapte en waar we de volgende 5 weken leefde tussen hoop en vrees. Een diagnose onduidelijk. Een antwoord moesten afwachten. En de nachtmerrie. Komt onze kleine man überhaupt wel thuis. De geboorte de diagnose en de opluchting. Ik heb het allemaal wel geschreven. Maar het blijft onwerkelijk. 


Kleine superster. Hoe ongelofelijk trots ben ik op je. Je leeft speelt eet slaapt bijna alsof je gezond bent. Ik zeg bijna want er zijn echt wel dingetjes. Bijna 23 maanden oud. Je tweede verjaardag staat bijna voor de deur. De leeftijd waarop de artsen aangaven de minimum leeftijd te verwachten van jouw operatie.. ergens tussen 2 en 3 jaar hebben ze ons verteld het kon ook eerder het kon ook later...  ik hoop dat het nog maanden kan volhouden. En ik dit gevoel van angst en onzekerheid nog even langer vooruit kan schuiven, maar laten we vooral nog even genieten van het hier en het nu ❤️

TODO: Add alt to media