Snap
  • Zwanger
  • zwanger
  • thuisblijven
  • coronavirus

Mijn naam zegt het al Bij Ellen Boon gaat het nooit gewoon.

Eindelijk zwanger !

Hallo moeders ! 

Zoals beloofd zou ik wat vaker gaan bloggen dus dat ga ik ook zeker doen. 

Wat geniet ik toch ontzettend veel van mijn zwangerschap. Ik vind het echt zo mooi en bijzonder .

Er groeit een mini ons in mijn lichaam en is nu gewoon al helemaal gevormd als mensje zo klein als het nu nog is !  En wat vind ik het ook al geweldig om dingen in de baby kamer te doen en alleen al er in staan en om me heen kijken en fantaseren over hoe we het zo echt allemaal in gaan delen, ik kom er een soort van tot rust door. 

En toch had ik me de zwangerschap wel heel anders voorgesteld, in ieder geval niet met het Corona virus in het land. Had en heb hele leuke ideeën die ik nu wel kan vergeten ben ik bang. Ik ben nu 11 weken en 3 dagen in verwachting van ons mooie wondertje. Zo als het er nu naar uit ziet zal Corona voorlopig nog niet weg zijn...... waarvan hoop dat ze snel medicatie vinden en we al onze mede mensen die het onder de leden hebben kunnen helpen en hopelijk beter kunnen maken. 

Helaas betekend dit voor de echo's dat de partners niet mee mogen naar de echo. Dat vind ik heel erg jammer want het is ons kindje en ik vind dat hij als vader daar gewoon bij hoort te zijn. Maar daarin tegen snap ik ook dat iedereen zich aan de maatregelen van het RIVM moet houden. We zouden de echo eigenlijk 30 maart hebben maar omdat ik hoop dat hij er toch bij mag zijn heb ik het maar een weekje verplaatst en daarnaast vind ik het ook veel leuker dat het nu een weekje later is want ik ben dan 12 weken en 2 dagen. 

Het gene wat ik heel erg jammer vind is dat we waarschijnlijk door het corona virus niet met 16 weken de geslacht bepalende echo  kunnen doen. En dat had ik al helemaal in mijn hoofd zitten want wij wilden een vriendin mee nemen en de bedoeling was dat zij dan op een briefje mee zou krijgen wat het wordt en dan zou zij  voor ons poeder en confetti kanonnen gaan regelen. En wat we wilden gaan doen of nouja eigenlijk nog willen is een paar mensen uitnodigen en een gender reveal houden. Maar hoogst waarschijnlijk kan dat allemaal dus niet door gaan door het corona virus.

En met mij is het voor alle andere zwangere vrouwen ook heel vervelend dat het Corona virus er nu is. Maar zoals ik al in de titel zei ....... Bij Ellen Boon gaat het nooit gewoon. en het klopt, ik ben eindelijk zwanger en dan is het corona virus er ......... 

Maar goed we blijven positief en blijven hoop houden ! 

Voor alle zwangeren in deze tijd en alle moeders die nu thuis zitten met hun kids, heel veel sterkte komende tijd en pas allemaal goed op jullie zelf !