Snap
  • Zwanger

Mijn kleine, onhandige mannetje

We kennen het allemaal wel. Die valpartijen van die kleintjes die pogingen doen om te lopen.

Mijn zoontje is een echte stuntpiloot. Hij heeft echt al een heleboel val partijen echter de rug. En dat terwijl mijn dochtertje dat helemaal niet had. We hebben natuurlijk allang alle maatregelen genomen zoals hoekjes op de punten van de tafel maar meneer valt altijd ergens waar die hoekjes niet zitten. Zo ben ik van de week gewoon op de bank gaan zitten en hem gaan observeren. En wat blijkt nou hij loopt op de zijkant van zijn voetjes. Nooit opgelet en nooit gezien ook. Hij heeft natuurlijk wel schoentjes alleen dat zijn niet van die goed steunende, stevige schoentjes. Maar toen dacht ik opeens dat ik van mijn zus voor mijn dochtertje toen een paar schoentjes had gekregen die echt heel stevig zijn van het merk Clark zijn ze geloof ik. Dus ik gewoon die schoentjes opgezocht en bij hem aangetrokken. Heb er wel even om moeten lachen aangezien ze hartstikke roze zijn met jawel roze glitterstof. Maar het maakt op dit moment niet uit!!! Want sinds hij de schoentjes aan heeft is hij niet meer gevallen. Een echte win win dus!!! Binnenkort maar eens opzoek naar wat mannelijke schoentjes voor mijn kereltje. 

8 jaar geleden

Dat loopt hij ook op de zijkant van zijn voetjes. Als hij gewoon binnen was liep hij op sokken/majot of bloten voetjes. Nu dus lekker op prachtige roze glitterstof schoentjes.

8 jaar geleden

Ja ik vond het zo zielig dat hij elke keer viel. Natuurlijk hoort het erbij maar nu is het mooi opgelost.

8 jaar geleden

vallen en opstaan, het hoort helaas bij. Heb je ook al eens geprobeerd om hem gewoon op blote voeten te laten lopen? Ons zootnje liep steeds opzijn tenen en toen we zijn sokken hadden uitgedaan zette hijzijn voeten wel goed neer. Het schijnt dat ze zo beter de grip onder de voeten kunnen voelen.

8 jaar geleden

Wat goed dat je er achter bent gekomen wat de oorzaak is en dat je de oplossing hebt gevonden.