Snap
  • Zwanger

Mijn eindeloze checklist

Nesteldrang, verbouwing, hamsteren, nieuwe fase. Mijn huis te vol en mijn hoofd ook. De checklist te lang en de dagen te kort.

Wow, ik had nooit zoveel reacties verwacht op de vorige blog, maar ik vond het wel leuk.
Lastig om geen mensen onnodig voor de neus te stoten, maar ik schrijf nu eenmaal vanuit mijn belevening en kan niet met alles en iedereen rekening houden. 

Nu dus het volgende;

Mijn checklist.
Die. Is. EINDELOOS.
En dat komt door verschillende factoren:
Nesteldrang (toch stiekem wel)
Hoewel ik bij de vorige zwangerschap ook de babykamer zsm af wilde hebben, dacht ik nu: Joh Kel, dat kan wel iets relaxter. Avery had de eerste 6 weken zijn kamer nog niet eens van binnen gezien, want hij sliep in wieg naast ons. Dus nu hoef je daar niet zo over te stressen.
Nou, dat was een goed voornemen, maar ik ben nu 27 weken en aan Avery zijn nieuwe kamer is nog niets gebeurt en begin toch lichte paniek te krijgen. Nieuw kozijn, isoleren, stucen, vloer, muren, schilderen. Meubels oppimpen. Er moet nog best veel gebeuren. Avery schuift dan door en dan kan de babykamer zo blijven en is dat dus afgevinkt.

Verbouwing
Maar we zijn ook de bijkeuken en schuur nog aan het verbouwen, Waardoor het beneden nog een pleuris bende is. Het is rommelig, stoffig en overal staan spullen die er niet horen.
Gelukkig is dit ook wel heeeeeel ver af, maar nog niet helemaal.


Hamsteren
Verder wil ik zo graag ons huis ontspullen. Ik heb echt teveel spullen. Ik ben hier al mee bezig na de eerste zwangerschap, maar door kindje, verbouwen en druk met werk en eigen webshop opzetten (wat dus niet lukt, want te druk) is het er nog niet helemaal van gekomen. Ik heb gewoon zoveel zooi waar ik niks mee doe. 


Nieuwe Fase
Tja, je leven verandert natuurlijk nadat je kindjes krijgt, dus dan ga je je huis ook anders indelen. Wat een onrust in mijn lijf en mijn hoofd! Vanaf morgen een week vakantie om eens even orde op zaken te stellen, euhm rust te pakken....