Snap
  • Zwanger
  • #blogger
  • #mamablog
  • #zwangerworden
  • #zwangerschapswens
  • #iuijourney

Mijn eerste “ blogje “ over start iui traject.

Iui traject.

Hoi hoi allemaal,

Vanmiddag toen ik in de auto zat zei ik ineens tegen mijn vriend ik volg een hele leuke Instagram pagina waarop vrouwen over van alles bloggen wat te maken heeft met het onderwerp “ mama zijn of worden “.

Zonet gelijk een account aangemaakt en ik dacht ik post gewoon alvast een kort berichtje en wie weet nog meer berichtjes hierna.

Helemaal vergeten mezelf voor te stellen, ik ben Jasmine 23 jaar en start deze maand voor het eerst met een iui traject, omdat mijn hoofd soms nogal vol zit van alles dacht ik dan kan ik hier lekker mijn ei kwijt en wellicht dat andere het ook leuk vinden om mee te lezen.

Ook kom ik persoonlijk zelf nog weinig topics of blogs tegen van vrouwen rond mijn leeftijd die ook in hetzelfde “ schuitje “ zitten dus ik dacht waarom niet.

Terwijl ik deze hele lap tekst probeer te schrijven loopt mijn vriend op de achtergrond de hele tijd tegen me te kakkelen..mannen hè haha..

In ieder geval ik hoop dat ik met mijn korte blogs of soms lange blogs ( ligt maar weer net aan mijn mood ) jullie kan “ vermaken “ al klinkt vermaken ook zo plat maar haha. Maar jullie snappen vast wat ik bedoel.

Uiteraard vind ik het ook interessant om hierover te praten of informatie/ervaringen over uit te wisselen. Dus als het kan hierop mamaplaats ( dat heb ik nog niet gecheckt ) mogen jullie mij altijd een berichtje sturen.

Voor nu sluit ik lekker af en zal ik aankomende week weer een nieuw stukje posten want dan heb ik mijn eerst follikel meting gehad in het ziekenhuis en weet ik dus hoe en wat er verder gaat gebeuren op welk termijn.

Mocht je het tot aan dit stuk tekst gehaald hebben dan wens ik je nog een hele mooie zonnige dag toe en tot het volgende bericht ❤️.

Liefs,

Jazz