Snap
  • Zwanger
  • Gezond

Mijn eerste blog als zwangere

De eerste 15 weken van mijn zwangerschap. Vreugde en verdriet. In mijn eerste blog vertel ik hoe het mij vergaat.

Mijn eerste blog wordt dan nu echt een feit. Na een heftige start van dit jaar met ontzettend veel verdriet,  heeft de tweede helft van 2014 wel goed en blij nieuws! Zwanger!! Ik heb al een zoontje van ruim 4. Ik weet nog dat bij hem de zwangerschap niet altijd even prettig verliep. Deze zwangerschap is anders. Overgeven de hele dag Door.  Zere borsten. Zelf de sproeier van de douche kan ik niet verdragen. Maar alles voor dit nieuwe wonder. Ik heb de hele dag trek. Hartige dingen, heerlijk.  Wel vervelend dat alles er steeds weer uitkomt. Volgende week hebben we een echo waarin we misschien het geslacht kunnen zien. Ben erg benieuwd! Uiteraard als het maar gezond is,  maar dat spreekt voor zich. Ik denk zelf dat het weer een jongen wordt. Mijn eerste blog is geen lang blog. Maar wordt vervolgd,  nog zeker 25 weken te gaan. 

9 jaar geleden

Ja! Ik had het op Pintrest gezien en toen hebben we het nagemaakt. Zo hebben wij de zwangerschap bekend gemaakt. Dank je wel!

9 jaar geleden

En wat een lief plaatje, heb je dat zelf geschoten? Groetjes