Snap
  • Zwanger
  • zwangerschap
  • bevallen
  • moederschap
  • zwangerschapsverlof
  • luiertaart

Met verlof in tijden van Corona.

Wat zijn de voor en nadelen?

Hoe ik het heb ervaren om met verlof te gaan in Corona tijd? Wisselend. Er zijn positieve dingen over te zeggen maar ook zeker negatieve dingen. Dat ik geen afscheid kon nemen op mijn werk vond ik één van de moeilijkste dingen. Gelukkig werd ik verrast door mijn lieve collega's. Je lees in mijn nieuwste blog het verhaal.

Ook neem ik je mee in mijn creatieve brein met het maken van een eigen luiertaart en heb ik een tip waar je supermooie kunt bestellen! Voor als je net zo onhandig bent als ik! 😉

Je leest de blog op mijn website! 

Laat je een berichtje achter? 

https://www.gezinmetvijf.nl/blogs/mama-blogs/584169_met-verlof-in-coronatijd