Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Mensen uit mijn omgeving leven mee

Vandaag ben ik 40 weken zwanger en een dag. Gisteren was mijn uitgerekende datum en de telefoon stond roodgloeiend en ik heb veel smsjes gekregen. Veel mensen belde gisteren met de vraag en heb je weeën? Hoe voel je je? Ga je naar het ziekenhuis vandaag? Heb je het gevoel dat de baby vandaag geboren gaat worden.

Ik had gisteren totaal niet het gevoel dat de baby geboren zou worden. Ik stond gisteren wel stil bij het feit dat ik de 40 weken heb gehaald, dat voelde wel heel bijzonder.

Vandaag heb ik weer heel veel telefoontjes, smsjes en mailtjes gekregen met de vraag En?

Denk je dat de baby vandaag geboren gaat worden. Voel je je goed? Ben je moe? En ben je ongeduldig.

Gisteren voelde ik mee heel rustig voor het slapen gaan en ik heb zelfs heel goed geslapen. Ik heb vanmiddag zelfs ook heel goed geslapen, terwijl dit ook weer een tijdje was geleden dat ik goed heb geslapen.

Ik vind de reacties van de mensen fijn en prettig. Ik heb vandaag de meeste van mijn vriendinnen gemaild dat de baby nog niet is geboren en dat ik me vandaag heel goed voel. Verder heb ik iedereen van wie ik een sms heb gekregen een berichtje gestuurd dat het nog rustig is. En ik heb mijn voicemail berichten afgeluisterd en beantwoord. En de mensen die vandaag hebben gebeld heb ik allemaal maar heel kort gesproken.

10 jaar geleden

Bedankt voor je berichtje. Het is inderdaad fijn dat zoveel mensen belangstelling tonen.

10 jaar geleden

Bijzonder mooi om te lezen hoeveel mensen zich er onbewust mee bezig houden. De tijd die je kleintje je nog even geeft moet je lekker van genieten.

10 jaar geleden

Vannacht is er geen baby geboren;) Bedankt voor je berichtje.

10 jaar geleden

Bedankt voor je reactie! Het begint in ieder geval al op te schieten