Snap
  • Zwanger

Maar wat zit er achter die lach?!

Over het algemeen ben ik een vrolijke outgoing meid. Maar wat zit er allemaal achter?! Genoeg mensen kennen mij... Maar ook genoeg niet.

Ik zit in de tuin en ik kijk naar de lucht. Wauw wat ziet dat er weer prachtig uit!! Ik maak een foto en post hem op fb met de tekst: goodmorning!! 

Maar zo'n goede morgen is het helemaal niet.... ik was 3 dagen over tijd. En had de daarbij horende spanning. Want zou het dan nu misschien wel? Ik merkte dat ik het niet zo erg toe liet als anders...Want ja hoeveel kans is het dat het echt gelukt is? 

Vanmorgen werd ik wakker en daar was het bewijs dat het niet gelukt is! Niet zwanger.... ik zeg het tegen  geert en die geeft mij een kus en zegt: "Jammer". Op dat moment ben ik er vrij rustig onder en antwoord dan ook met: ja dat klopt... 

Maar dat gevoel dat het wel prima was zo is snel weg... de pijn komt opzetten en ben al.meteen doorgelekt. Mijn humeur komt dit dus echt niet ten goede! Ik ben er nu al meer dan klaar Mee!!! Plus bij komende irritaties in mijn werk dat werkt ook Ave rechts. 

Maar Goed ik zucht een keer of 10 en het gevoel blijft op de achtergrond. Blijf daar maar... daar zit je goed! 

Het is bijna 26 juni!!! Ik wil mijn beetje duidelijkheid dat ik had tijdens de behandelingen terug! Ik.wil duidelijkheid. Ik wil weten waar ik aan toe Ben!! 

Voor vandaag zucht ik maar wat meer.. het zal met een dag of 3 wel weer over zijn! 

7 jaar geleden

Thanks voor je berichtje. Inderdaad je raakt er op den duur klaar mee maar toch, stoppen is zeker niet mijn plan. 8 juni gaat het 5e jaar in dat ik stopte met de pil. Eerst 3 jaar zelf want manlief durfde het niet aan om naar de huisarts te gaan. En nu 2 jaar in de mmm 1x hormonen voor icsi afgelast en 1x een verse terugplaatsing met icsi. Dus nu ec ht afwachten. En dat wachten maakt het zo ontzettend zwaar. Ik hoop dat we Allebei een keer toch dat geluk mogen hebben om een positieve test in handen te hebben (nog nooit gehad) en dat uiteindelijk daaruit een prachtig wondertje mag komen!

7 jaar geleden

Meid ik ken je gevoel helemaal.. Wij zijn inmiddels al 2.5 jaar verder voor een wondertje.. 1 jaar zelf.. 1 jaar clomid en 3 iui's verder met gonal f en pregnyl.. Ik merk nu dat ik er genoeg van krijg maar het niet los kan laten.. mn verdriet kropt zich op.. en kan zo in tranen uit barsten..

7 jaar geleden

Ja helaas het is niet anders!

7 jaar geleden

Balen xxx