Snap
  • Zwanger
  • zonnetje
  • boysmom
  • bbq
  • #tandarts
  • coronavirus

Maandag

Wat was dat genieten vorige week en afgelopen weekend! Heerlijk kunnen genieten van de zon en de fijne wandelingen en fietstochten met Vinz. Was het maar altijd zo lekker? 

We boffen wel ondanks alle corona toestanden dat we mogen genieten van het mooie weer. Zaterdag en Zondag hebben wij voor het eerst de BBQ uit de schuur gehaald en heerlijk van genoten. Hebben jullie nog leuke dingen gedaan?

Wat ik wel merk aan mezelf is dat ik geld blijf uitgeven. continue opzoek naar iets wat ik wil aanschaffen, ben ik de enige? :) Het quarantaine leven is goed voor mijn gezondheid maar niet voor mijn portemonnee. 

Nu mag ik weer lekker aan het werk, helaas maar wel een ochtendje. Morgen nog een ochtendje en dan kan ik alweer hardop zeggen dat ik weekend heb.. Best gek hoor.. 

Na werk de boodschapjes halen en ik word nu al een soort van zenuwachtig om naar de supermarkt toe te gaan, het lijkt wel een mijnen veld. Voor iedereen ben je een gevaar, niemand begroet elkaar meer of kijkt je vrolijk aan. Had je je dit 2 maanden geleden kunnen bedenken dat we zo zouden leven? Ik niet..... 2 Maanden geleden keek ik uit naar de vakantie die gepland stond begin Juni en die nu natuurlijk niet doorgaat.

Stay safe! xx

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij RowVinz?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.