Snap
  • Zwanger
  • #mom
  • #baby
  • #Hormonen
  • #hormoonbehandelingen
  • #pcos.

Lieve hormonen,

Hormonen wat doen ze nu eigenlijk met je lichaam, wetenschappelijk gezien enorm veel maar waar ik het over heb is emotioneel gezien: wat een TROEP ! Al dagen voel ik me niet mezelf ik ga alle kanten op maar er is niks aan de hand waar maak je je druk om NIKS DUS, maar dit is de manier van de hormonen om te zeggen HALLO hier zijn we, we maken je hoofd gek je krijgt het warm van ons je gaat twijfelen aan echt alles; wat wil je eten? Wat ga je vandaag doen? Hoe gaat het met je? Wat wil je drinken? Allemaal vragen die normaal zo simpel zijn maar nu alsof het enorme leven of dood vragen zijn, alsof alles in je leven er van af hangt als je deze vragen moet beantwoorden. Waarom het zo voelt weet ik niet, het is gewoon zo en daar moeten we het mee doen.

Lieve lieve hormonen ik zou jullie willen vragen om je gewoon te focussen om mijn baarmoeder waar jullie voor bedoelt zijn, lief dat je door m’n hele lichaam heen gieren maar het is echt niet nodig, doe gewoon je werk! Ik denk dat ik prima overleef zonder jullie , mijn hele lichaam door zal gaan. Waarom alles in de war brengen, focus op de baarmoeder daar moet het gebeuren, doe je werk en dan zal ik enorm dankbaar zijn.

Ironisch genoeg voel ik je in mijn hele lichaam, alles staat op 200%! Maar in de baarmoeder nee die heeft waarschijnlijk een heel leger en een muur gebouwd erom heen want daar gebeurt helemaal niks.

Hormones you are missing the point. 

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij Gloriia?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.