Snap
  • Zwanger

Leuk weekendje weg naar Brussel

We waren nog niet zo lang samen, we kenden elkaar al 4 jaar, maar na 4 jaar durfde we beide pas de stap te zetten...

We waren nog niet zo lang samen, we kenden elkaar al 4 jaar, maar na 4 jaar durfde we beide pas de stap te zetten...

Voor het eerst gingen we een weekendje weg samen. Brussel dat leek mij wel leuk. In de auto onderweg naar Brussel werd ik autoziek, dat was raar, daar heb ik nooit last van gehad. Misschien moest ik gewoon wat eten en niet roken in de auto. Zo gezegd zo gedaan. Na een reis van bijna 2 uur kwamen we aan bij het hotel. Pff wat wou ik graag ff liggen, ik was moe. Het voelde alsof ik een reis van 8 uur achter de rug had... Tegen een uur of 4 zijn we naar de stad gegaan. We wouden gezellig wat eten en we zijn beide vleesliefhebbers, dus een lekker biefstukje of lamsrack daar hadden we wel zin in. Na eerst wat gewandeld te hebben, gingen we op zoek naar een leuk restaurantje. Er zijn zoveel restaurantjes daar, we liepen langs straten met alleen maar restaurantjes en overal kwamen de geuren van eten je tegemoet. Ik werd er misselijk van, ik zei tegen m'n vriend, dat het stonk en hij keek me aan als, je bent echt niet lekker... Ff snel op Google zoeken, want we konden maar niets vinden, we kwamen uit bij een restaurant, wat in de top 10 staat, het was er heel druk, niet normaal, maar ze hadden nog wel plek. We namen beide een entrecote, het was me een lap vlees, ik kreeg het niet op. In de tussentijd werd ik niet lekker. Na t eten wou ik meteen weg, ik had frisse lucht nodig. Mijn vriend vertrouwde de boel niet, hij rekende af en we gingen als een wieder weer ga naar buiten. Ik had zin in een wafel met ijs en aardbeien. We liepen eerst een stuk terug naar de auto, daar hadden we die wafels gezien. Aangekomen bij de wafels had ik het ondertussen ijskoud, maar ik voelde me wel beter. Lekker een wafel eten, jammie daar had ik zin in. Nou het duurde niet lang, ik kreeg buikkrampen, zweet brak me uit, ik moest naar de toilet, het ging niet goed, wat het ook was, het moest eruit en per direct. Ik ging naar de toilet, die was niet zo fris, maar op dat moment boeide t niet, ik kon niets meer binnen houden.... 

Terug bij het hotel, heb ik een warm bad genomen en ben toen meteen naar bed gegaan. Ik was ziek aan t worden. 

De volgende ochtend voelde ik me stukken beter, ik had heerlijk geslapen en de dag begon goed. We gingen naar t ontbijt, mmm lekker broodje zalm en wat fruit en joghurt. Na het ontbijt was t weer zo ver, m'n buik begon te rommelen... Ik stelde voor om ff in t hotel te blijven nog ff lekker liggen op bed, het gast dan vanzelf weer over dacht ik. In de kamer weer naar de toilet, t moest er weer uit... Pff wat doen ze hier in Brussel met het eten??? 

In de middag zijn we naar de stad gegaan, ik had voorgenomen om maar ff niets te eten, maar rond 4 uur kreeg ik toch echt honger, we namen een Vlaams frietje, dat moet toch goed zijn... Na het winkelen zijn we naar t hotel gegaan en door t frietje hadden we geen honger. Begin de avond zijn we naar het Atomium gegaan, dat had ik nog nooit gezien. Tijdens de rit terug kreeg ik het koud, niet een beetje koud, ik bevroor. Het was echt niet goed. Ik zette de verwarming in de auto tot 27 graden en voelde letterlijk kou uit de verwarming komen. Mijn vriend dacht dat ik een grapje maakte, totdat hij m'n handen voelde, het waren ijsklompjes. Hij kreeg het warmer en warmer, zat in de auto met een T-shirt aan en ik zat daar met zijn jas mijn jas en een sjaal om... Dat ziet er raar uit.. Terug bij het hotel de verwarming daar op 30 gezet, ik nam weer een warm bad en ben in bed gaan liggen en binnen een kwartier sliep ik. 

Bij het ontbijt alleen maar fruit met joghurt genomen, dat voelde goed en dat was t ook. Vandaag gingen we weer naar huis en besloten eerst nog naar Eindhoven te gaan. Mijn vriend had al een paar keer gezegd dit weekend, dat het niet klopte en dat hij dacht dat ik zwanger was... In België kan je niet net als in Nederland een zwangerschapstest kopen bij de drogist, dus toen ik de Kruidvat zag, heb ik een test gekocht, om een zwangerschap uit te sluiten. 

We zitten op het terras en ik lees de bijsluiter van de zwangerschapstest, wat blijkt als je overtijd bent, kan je op elk moment de test doen. Ja ik ben overtijd, maar ik denk gewoon omdat het komt door de antibiotica, want ik heb tijdens de antibiotica wel lichte bloedingen gehad... Nu kan ik natuurlijk niet wachten en maak een deal met mijn vriend. Ik ga naar de toilet en zal zonder te kijken de test terug in het doosje doen, zodat hij het uit het doosje kan halen.... Hij kijkt me aan en zegt je meent dit echt?? Je wilt hier op t terras de test doen?? Jaaaaa dat wil ik en omdat ik dit nu in m'n hoofd heb, dan krijg je dat niet meer uit mijn hoofd.

9 jaar geleden

Bedankt voor je reactie suus, blijkbaar doet het je wat... Wel jammer dat je zo'n reactie dan moet plaatsen, is ook om te janken, maar dat doet mij niets, aangezien ik een heleboel leuke reactie's ontvang! Hopelijk schrijf jij je blogs spelfout vrij en kan jij daar trots op zijn. Groetjes

9 jaar geleden

wat een spelfouten, om te janken!

9 jaar geleden

En kloppen je vermoedens?? Je kan nu m'n vervolg lezen ;)

9 jaar geleden

Deel 2 staat er op hoor :)