Snap
  • Zwanger
  • zwangerschap
  • Keizersnee
  • zwangerschapsshoot

Last day in my belly babygirl.

Vandaag is de laatste avond dat je in mama's buik zit. Mama is moe. Het was een fysiek zware zwangerschap, en een emotionele rollercoaster. Ik had deze zwangerschap nog zo veel dingen willen doen, maar mijn lichaam en energiepeil lieten dat helaas niet toe. En hoewel ik het echt verschrikkelijk vind om zwanger te zijn ben ik ook erg gelukkig.

Zo gelukkig dat ik jouw in mijn buik heb mogen dragen, zo gelukkig dat ik jouw überhaupt heb mogen krijgen. Want net als bij jouw broer was het geen makkelijke reis om zwanger te worden.

En ook al was een jongentje net zo hard gewenst, ik was zo in de zevende hemel toen ik hoorde dat je een meisje was. We konden ons geluk niet op. En in mama's buik was je al een ontzettende drukke draaikont. Dus ik ben ook erg benieuwd naar je karaktertje. Ik kan niet wachten om je morgen in mijn armen te houden, ik hou nu al zielsveel van je. 💕💕💕