Snap
  • Zwanger

lang geduld gehad maar eindelijk mama

Ik wilde altijd graag mama worden maar dan heb je toch echt een nodig. Die vond ik..

Hoi, mijn naam is Relinde. Ik ben 28 jaar en inmiddels 2 jaar getrouwd met Diederik. Voor zolang als ik weet roep ik al dat ik mama wil worden. Dat moet je toch een vent voor hebben en die ben ik 7 jaar geleden tegen gekomen. Mijn man is 3 jaar jonger en zag het nog niet zitten om papa te worden maar vorig jaar rond februari zei hij dat ik wel mocht stoppen met de pil. Dat deed ik gelijk en in oktober bleken we zwanger. Met de kerst hebben we het verteld aan onze familie, mijn kant kreeg voor het eerst een neefje/nichtje/kleinkind, dus dat was erg spannend. We wisten niet wat het werd wat erg veel nieuwsgierige vragen met zich mee bracht. En nu is hij er al weer 2 maanden, onze Ruben! Wat een Godsgeschenk!

9 jaar geleden

Gefeliciteerd! Er is niets mooier om eindelijk moeder te worden als je het al zo lang wilt. Geniet ervan!