Snap
  • Zwanger
  • 30weken
  • Zwangerschapskwaaltjes
  • eerstekeer

laatste weken zwanger

Voelde mij net een Michelin mannetje

Ik was ondertussen al 22 weken zwanger en over het algemeen voelde ik mij goed. De ochtend misselijk was gelukkig gestopt. Wel begon ik weer sneller moe te worden. Toch bleef ik lekker doorgaan met handballen. Dit heb ik tot 27 weken gedaan. Wel alleen trainen, wedstrijd vond ik toch wel iets te gevaarlijk. Op 26 augustus voelde ik onze kleine meid voor het eerst. Het was zo bijzonder en tegelijkertijd ook zo raar. Ik voelde iets raars in mijn buik eerst kon ik niet goed plaatsen wat het was. Tot ik het kort erna weer voelde, toen wist ik zeker dat het onze kleine meid was. Het was wel nog leuker toen mijn man haar ook kon voelen. 

Rond 26 weken kreeg ik er 2 nieuwe kwaaltjes bij. Ik had in de avond heel er last van maagzuur echt verschrikkelijk. Leek of je elk moment kon overgeven. Had ook niet het idee dat maagzuurremmers hielpen. Ook hield ik wat meer vocht vast. Voelde mij net een Michelin mannetje. Dit waren waarschijnlijk ook al voortekenen van mijn zwangerschapsvergiftiging. 

Dit was even een kort stukje hierna komen denk de lange verhalen. Dan vertel ik over de 30 weken echo en het slechte nieuws. 

liefs, 

Janine