Snap

laatste daagjes, we blijven poetsen!

de nesteldrang is op en top, en toch wil het niet lukken met alle rompslomp hier in huis

De baby kan ieder moment komen, de eerste voorweeen zijn weer een feit geweest vorige week. Dat heeft me even zo aan het denken gezet dat ik na deze voorweeen een halve nacht wakker heb gelegen om na te denken wat ik allemaal nog moest doen. En zo de volgende dag meteen het huis gepoetst, ziekenhuistasje klaargezet, geboortekaartjes besteld en de envelopjes opgehaald om te schrijven. En zo dacht ik er grotendeels klaar voor te zijn.....

Maar dan komt het punt waar ik niet tegen kan, de onzekerheid wanneer de bevalling gaat beginnen. Ik kan niks meer plannen en ben al zo'n flierefluiter. Ik wil nu iedere avond het huis spik en span, blijf dus aan het poetsen. En juist die nesteldrang is zo lastig met nog steeds bouwvakkers over de vloer en een verharende kat die het liefst in een mooi klaarstaande box wil springen.

Zo vorige week nog de stucadoor, ja hoor, het hele huis vol witte voetjes. Alles weer gedweild en een dag later wil manlief het aquarium de deur uit. Weer een grote modderpoel en allemaal watersporen door het huis, weer dweilen. Ja huilend dweilen, want hoe relaxed ik ook kan zijn, dit kan ik even niet meer hebben. Morgen de laatste hand aan de zolder, nog een dagje bouwvakkers voorzien van koffie en broodjes en dan klaar ermee!

En dan manlief, mannen komen echt van een andere planeet! Als ik dan even in tranen ben moet ik uitleggen dat ik in de laatste week van mijn zwangerschap zit. Dat ik me in huis wil nestelen, in een schoon huis wil nestelen, niet met vreemde mensen om mij heen. Maar gewoon alleen met mijn gezinnetje, met mijn twee mooie kindjes (die er dan wel weer een bende van mogen maken want dat ruim ik dan weer met liefde op) en met mijn man. En dan is hij ook wel weer zo lief dat hij het snapt en begrijpt hoor!

Ik ben er wel klaar voor, mag ook nog best even blijven zitten want ik geniet ook nog met volle teugen van mijn vrijheid maar het is goed, het is goed zoals het is! Het zou lekker zijn dat ik niet meer iedere avond het huis schoon hoef te hebben met de gedachte van "stel je voor dat....."

wie weet komt de ooievaar vannacht, hebben hem in de dierentuin gisteren nog op nest zien zitten....wanneer vliegt hij uit?

9 jaar geleden

o fijn even, ik was er ook klaar voor, kapper, schoonheidsspecialiste maar mag bijna voor de tweede ronde als de baby nog langer op zich laat wachten haha

9 jaar geleden

Ik ben naar een nagelstudio geweest Ik wilde netjes zijn als ik in ziekenhuis ben.

9 jaar geleden

wat leuk, een prijs gewonnen met mijn blog (wist helemaal niet dat het kon) nog steeds niet bevallen... 40+3, vandaag weer lekker middagje gefietst, heerlijk genoten van het weer maar wordt toch wel met de dag nieuwsgieriger naar onze spruit hoor!

9 jaar geleden

Succes met de laatste loodjes