Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Laatste controle bij de verloskundige

De laatste keer naar de verloskundige. Bespreken hoe het met ons gaat.

Laatste controle bij de verloskundige

Onze dochter is ruim drie weken oud en we genieten enorm van haar. Vorige week ben ik bij mijn verloskundige geweest omdat ik begin augustus mijn laatste controle heb bij de verloskundige. Toch vind ik het ook wel jammer dat ik er niet meer toe hoef.

Een bijzonder moment omdat ik dan voor mijn gevoel mijn zwangerschap echt goed kan afsluiten. Het betekent ook dat ik daar voor de laatste keer kom, dat we de bevalling nog een keer gaan bespreken. Deze is goed gegaan, dus daar kijk ik met een fijn gevoel op terug. Verder wil de verloskundige afscheid van mij nemen, kijken naar Charlotte, want zij heeft haar dan ook een aantal weken niet gezien. Mijn verloskundige wil graag weten of het goed gaat met mij en mijn dochter Charlotte.

Ik was heel tevreden over mijn verloskundige. Ze was heel aardig, professioneel en betrokken. Ik voelde me altijd heel serieus genomen door haar. Ik wil haar graag een klein cadeautje gaan geven.

Hebben jullie nog leuke ideetjes voor een cadeautje voor mijn verloskundige? Ik denk zelf aan chocola, wellicht hebben jullie ook andere leuke ideetjes? En waren jullie ook zo tevreden over jullie verloskundige?

10 jaar geleden

Leuk dat je iedere maand een baby cafe hebt.

10 jaar geleden

Bedankt voor je reactie.

10 jaar geleden

Bloemen is altijd een goed idee!

10 jaar geleden

ik had heel veel verloskundige gezien tijdens controles (stagiaires, invallers, tijdelijke en nieuwe) ik had dus helaas ook geen band met mn vk. ik had gewoon een klein doosje chocolade (meisjes-baby dingen) in huis voor de vk die dag erna kwam controleren. de nacontrole afspraak heb ik niet gemaakt omdat ik dus geen band had en daar absoluut geen behoefte aan had.