Snap

Kriebels voor een 2e ,maar toch...

Hoe ga je om met twijfels ?


Kriebels voor een tweede, maar toch nog even niet ..

''Schat, waarom gaan wij niet voor een tweede '' , zegt mijn Man plotseling in de keuken.
Waarom niet ? Nou uuhh omdat ik mijn lichaam eindelijk weer terug heb ! , omdat ik me eindelijk weer goed en sexy voel...

Naja dat antwoordde ik niet , ik moppelde iets van '' geen idee..'' , Ik zou heel graag een tweede kindje willen .
Die wens was er al dat onze dochter net 6 maanden was, maar toen wilde mijn man er absoluut niks van weten, en nu ineens komt hij ermee...

Het moment.

Op het moment dat mijn man aangaf er klaar voor te zijn, sloegen mijn kriebels ineens om in angst, in twijfel..
De kriebels waren op slag weg en het zweet brak me sireieus uit.
Het is niet zo zeer dat ik het niet wil, want ik wil het super graag , maar de twijfels zo van :
- Hoe zal de zwangerschap deze keer verlopen?
- Zullen we weer een gezond kindje krijgen?
- Hoe gaat het veranderen op Financieel gebied? , gaan we het allemaal nog redden?
- Hoe zal mijn lichaam erop reageren ?

Dat soort vragen spookte door mijn hoofd, ik lag er nachten lang wakker van.
Na een 2 weken ben ik erop terug gekomen en heb tegen mijn man gezegd dat ik ook graag wilde maar niet nu, in 2014 rond maart, vind ik een mooie tijd. Ook qua leeftijdsverschil met onze dochter die nu net 1 jaar is geworden.

Financieel.

En hoe zal het Financieel gaan ? , op dit moment zitten we goed.
we zijn geen miljonairs , maar redden het gewoon , zijn gelukkig..

Ik zeg altijd '' de perfecte tijd voor een kindje is er niet , je weet nooit wat de toekomst je brengen gaat, je kunt nu wel in een huge huis leven, dikke poen verdienen , maar dit kan je over 2 jaar wel kwijt zijn ..''
of praat ik nu onzin ? ik bedoel de toekomst van iedereen is zo onzeker , en zeker in deze tijd.

Daarbij weet je ook nooit hoelang het duurt voordat je zwanger bent, dit kan na 6 maanden zijn maar ook zeker pas na 2 jaar ! .

Naja kortom, wij gaan in 2014 dus voor een tweede , ik heb er super veel zin in.
Maar de twijfels, die zijn zo vervelend !

Liefs,

Cupcake

10 jaar geleden

Dankjewel ! , zo is het ook weer. ik verwacht niet heel snel zwanger te raken ivm een hele onregelmatige cyclus dus in eerste instantie lijkt me maart een goede om te beginnen aan de ene kant denk ik misschien eerder , want straks duur het wel een jaar , dan zal ze alweer 3 jaar of misschien zelfs al ouder wezen. Ach we zien het wel hihi

10 jaar geleden

tussen onze jongens zit dalijk ook 2.5 jaar... vind het wel een goed verschil, alhoewel het best zwaar is zwanger te zijn met een peuterpuber :) Maar ik zou er persoonlijk niet eerder aan begonnen zijn omdat zwanger zijn zoiezo al zwaar is, en dan nog de volle zorg van een heel afhankelijk kleintje erbij, zou me te veel worden denk ik... Met 2.5 zijn ze al wat zelfstandiger en is het wat makkelijker in het opzicht van niet hoeven dragen, flesjes geven, al wat kunnen praten enz... success met uitzoeken :)

10 jaar geleden

dankjewel ! ja daarom heb ik ook gezegd wachten tot zeker maart, en mocht ik me dan nog zo voelen dan wachten we gewoon langer.

10 jaar geleden

nou op je vragen zijn 1,2 en 4 niet te beantwoorden dat is maar afwachten en gokken. financieel gezien kun je enigszins berekenen. En als je echt zou willen vindt je overal wel een oplossing voor! Verstandig om nu nog even te wachten totdat je gevoel minder angstig/twijfelend is en je het even kan overdenken. toitoi als jullie ervoor gaan en have fun :)