Snap
  • Zwanger
  • Gezond

Kriebelhoest is toch ow zo fijn.......

Ik heb nu al 2 dagen last van kriebelhoest echt verschrikkelijk. Wat zou er kunnen helpen????

ik word er gek van!!!

Meer water drinken betekent ook meer plassen!!

Snachts wakker en ik had al weinig slaap...

Ik wil niet te veel medicijnen slikken. Aan gezien ik ook al af zie van de maagzuur.

Maar de kriebelhoest is voor het moment echt wel het grootste struikelblok.

Heel de zwangerschap niet ziek geweest en nu net de laatste week, gaat het beginnen :(

9 jaar geleden

Ik haat hoesten!!! Kruidenthee met honing werkt misschien wel voor je, en anders even naar de huisarts. Lees dat feline zegt dat je weinig drop mag eten, schijnbaar heb ik die memo niet mee gekregen toen ik zwanger was. Ik at namelijk drop met bakken weg!! Zo lekker, en hoe meer zout hoe beter ik me voelde.... Succes :)

9 jaar geleden

in de tussentijd maar veel kruidenthee (zoal kamille) met honing drinken... dropjes eten (met mate want als je zwanger bent mag je dat niet te veel) en lekker stomen, een warm bad nemen en zoveel mogelijk door de dag heen je rust pakken zodat je nog wel genoeg energie hebt om straks de bevalling door te gaan. Succes!!!

9 jaar geleden

Dat zul je dan natuurlijk net zien. Heel veel sterkte de laatste dagen. Hopelijk komt je kindje ietsjes eerder en kun je wel wat (zelfzorg) geneesmiddelen gaan gebruiken.