Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Kraampakket Spullen Over?!?

Heb je spullen uit je Kraampakket over? Gooi dit niet weg!! Stichting Baby Hope zorgt dat het komt waar het nodig is!

Ik had de spullen uit het kraampakket welke ik over had van mijn eerste zwangerschap bewaard. We wisten namelijk zeker dat we ook een tweede kindje wilde en die kregen we dan ook. Maar ook bij de tweede kreeg ik natuurlijk het kraampakket.

En nu heb ik een hele tas met spullen uit het kraampakket over. Weggooien vind ik zonde. Dus ik ben op internet gaan zoeken waar mijn spullen die ik over heb het beste gebruikt kunnen worden en ik heb het gevonden: Stichting Baby Hope! 

Stichting Baby Hope zorgt dat je spullen gaan naar kraamvrouwen en pasgeboren baby's die in buitenlandse ziekenhuizen liggen/bevallen. Dit zodat hun overlevingskans vele malen groter wordt. 

De stichting heeft in alle provincies posten zitten waar je, je ongebruikte materialen in kan leveren. Voor deze inleverposten kun je hun website raadplegen.

Ik ben van mening dat bij deze mensen in ontwikkelingslanden mijn ongebruikte spulletjes het beste tot hun recht komen en het meeste nodig zijn. Hier in Nederland zijn we echt gezegend met goede zorg!

Dus heb je nog ongebruikte kraampakket spullen liggen? Deze stichting zorgt dat het op een plek komt waar het meer dan nodig is!!!

9 jaar geleden

Supergoed initiatief!