Snap
  • Zwanger

Kogel is door de kerk

We gaan ervoor... de kogel is door de kerk!!! Zooo spannend allemaal.,, en de belangrijkste vraag zal het lukken en wanneer?

We gaan ervoor... de kogel is door de welbekende kerk! Een spannende periode gaat nu beginnen want gaat het lukken en hoe lang zou het duren?? 

Stap 1: afspraak maken bij huisarts, want na 4 jaar is het bye bye mirena spiraal. Ze zeggen dat je snel zwanger kan worden na het verwijderen van een spiraaltje. Sneller dan als je stopt met de pil. Dus dat geeft de burger moed... 

Al snel word ik ongesteld en alhoewel ik er relax en ontspannen mee om wil gaan, bereken ik toch even stiekem wanneer mijn eventuele eisprong zou zijn. Beetje onnodig aangezien ik meestal wel voel wanneer deze is. Na een half jaar oefenen blijft een positieve test uit en mijn cyclus blijkt vrij onregelmatig te zijn. 

Hmmm dat valt toch wel beetje tegen...en ik vind soms die 2 weken wachten na je eisprong erg lang duren en ben meerdere malen er van overtuigd zwanger te zijn... Dan heb ik allerlei klachten en weet ik het zeker ;) fijn dat je lichaam je zo voor de gek kan houden. Maar mijn menstruaties worden steeds minder en op dag blijft hij uit.... zou het dan??  

Ik durf nog geen test te doen en wacht nog 2 dagen. Alleen wat oud bloed...innestelingsbloed? En mijn nieuwsgierigheid wint het en snel doe ik een test.... 

7 jaar geleden

Hi! Leuk dat je bent begonnen met bloggen :-) We hopen nog meer blogs van je te zien! Veel plezier. Liefs, Mamaplaats