Snap
  • Zwanger
  • Gezond

Koffie! Nu even niet!

Verslaafd was ik aan koffie. Heerlijk de geur van verse koffie. Maar nu ... blijf uit mijn buurt met koffie

Mijn dag begon altijd met een heerlijke bak koffie.  Alleen van geur kon ik al genieten. Dat is in deze zwangerschap wel anders. Ik kan het niet zien, ruiken, horen of voelen zonder over te geven. Zelfs de mensen die rustig in de AH genieten van hun bakje koffie vervloek ik. Maar dit is gelukkig maar tijdelijk en ook veel beter voor de baby dat ik nu geen koffie drink.

9 jaar geleden

ik had het zelfde met koffie al vond ik het alleen vies smaken verder vond ik het nog wel lekker ruiken en had ik er de hele tijd zin in maar als ik dan een slok nam, blegh wat vies. gelukkig direct na de bevalling was het weer terug. En inderdaad alleen maar beter voor de baby.

9 jaar geleden

Dit is zo herkenbaar! Ik weet nog dat ik dingen opeens ook niet lekker meer vond ruiken, heel apart..