Snap
  • Zwanger

Kinderkamer

Dilemma kinderkamer kleuren.............

hoevaak ik wel niet bij bouwmarkten, kinder winkels, websites alle kinderkamers heb bekeken maar nooit naar mij zin iets heb kunnen vinden.

Wij kregen te horen dat het een jongen werd en ik dacht ik wil geen standaard blauwe kamer, ik zag bij de bouwmarkt lime groen behang en dacht WOW dat is het.

Volgende dillema niet heel de kamer word lime groen want dan heeft je kind meteen een oogaandoening als die zijn ogen open doet hahaha

Ik zag een super leuk behang erbij liggen zwart zilver wit lime groen gestreept en dacht ja hoor 2 muren van elk behangetje dat word hem.  Zijn bedje en kast en commode werd toch wit en zijn atributen dan maar wit en lime groen met zilver.

De kleuren gaven we aan iedereen door en wat kregen we veel leuke spullen in die kleuren zeg en wat is der veel te vinden.

We kregen veel positieve reacties op zijn kamer en zijn erg blij dat we deze kleuren hebben genomen. Wij dachten eerst dit is echt te fel maar na dat al zijn spullen erin stonden viel het erg mee.

Hieronder nog wat foto`s van zijn kamer alleen de muurstickers van fiep westendorp zie je er niet op staan maar deze zijn later erop gekomen erg leuk bij de hema gekocht!

Hond en poes dus ook nog leerzaam.

10 jaar geleden

Helemaal top! Iedereen is anders en ik vind die kamer helemaal geweldig! Extra voordeel: die kleuren blijven hip ook wanneer jullie kindje groter wordt. Scheelt weer verf en inspanning. Nogmaals: super gedaan!

11 jaar geleden

ziet er leuk uit (op die ene foto) maar het klinkt echt geweldig. misschien dat ik je idee wel leen voor de tweede. mijn zoon heeft een bos op zijn kamer. bomen op de muur en zo.

11 jaar geleden

wellicht wat mis gegaan mt fotos toevoegen? wel een supergaaf kleurtje en een leuk idee om je kleur door te geven zodat kados erop afgstemd worden

11 jaar geleden

Ik zie ook maar 1 foto, maar ik vind het behang er wel mooi uit zien!