Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Jouw kind in een film? Dat kan!

Wow wat leuk: Er komt een spannende avonturenfilm aan en er wordt nog gezocht naar 5 stoere en avontuurlijke kids om de hoofdrol te spelen!

//

//

Een film voor de echte avonturier

In juni zijn de opnames voor de spannende avonturenfilm 'Fruit Shoot de Dropping'! Deze wordt geregisseerd door niemand minder dan Pim Wessels! De redactie is al even fan van Pim (bekend van de kinderserie SpangaS, zijn optredens in het tv programma ‘Dance, Dance, Dance’ én zangkunsten in de nieuwe tv-show ‘It Takes Two’), hoe super gaaf is het dat juist hij deze film gaat regisseren?

Fruit Shoot de Dropping’ is een spannende avonturenfilm. Tijdens een dropping wordt een groepje kinderen op de proef gesteld. De jonge avonturiers moeten snel torens beklimmen, slim nadenken, navigeren door het verlaten Land van Ooit en heel goed samenwerken. Zullen zij deze spannende dropping tot een goed einde brengen?

Fruit Shoot

De initiatiefnemer van deze film is Fruit Shoot, van die leuk gekleurde flesjes weet je wel?! Ze hebben ook een suikervrije variant! Dit drankje is voor de 5 kids een perfecte dorstlesser.

Meld je kind aan

Is jouw kind tussen de 8 en 13 jaar oud en denk je dat hij of zij perfect in deze film zou kunnen spelen? Of weet jij een leuk buurjongetje, buurmeisje, nichtje of neefje? Meld die leuke kids dan nu aan! Acteerervaring is geen vereiste, een avontuurlijke instelling wel!

 

7 jaar geleden

Zou zijn zoon geweldig vinden! Ik ga maar eens vragen wat hij hiervan vindt!

7 jaar geleden

Oeeeh Pim, zou zelf wel mee willen doen ;)

7 jaar geleden

Mijn dochter zou dit echt leuk vinden. Helaas valt ze niet in de leeftijdscategorie...

7 jaar geleden

Hmm zoon bijna 8, maar z,n levende fantasie dat het te echt zou worden.