Snap
  • Zwanger
  • zwanger
  • mamaplaats
  • keizersnede
  • moederschap
  • tweedekindje

Joe! Ben ik weer! Kennen jullie me nog?

Een paar maanden geleden ben ik hier “Offline” gegaan door (vond ik nogal) schokkende berichten over een actief pedofielenplatform op de instagram. Over de keus om niet meer actief en openbaar foto’s te delen van Nyree heb ik nog geen moment spijt gehad. Wél begon ik dit getik op mijn toetsenbord een beetje te missen… Vandaar dat jij dus op dit moment deze blog weer zit te lezen. Of er nog nieuws is… hmm nee niet echt eigenlijk. Ohja ben weer zwanger maar verder geen nieuws eigenlijk..

….

JAAA! BEN WEER ZWANGER!❤️❤️❤️

John en ik besloten dat we niet te lang met een tweede wilde wachten, maar dít was wel erg snel. Na de shock (die nog geen uur duurde) waren we eigenlijk gelijk in de wolken. Een broertje of zusje voor Nyree.. Een nog groter gezin.. Eigenlijk alles waarvan ik ooit heb durven dromen! 

John droomde vooral over een zoontje (hij ontkent dit nog steeds maar je kan het filmpje van de gender reveal terug vinden op mijn pagina, no words needed.)

Bij deze: wij zijn in verwachting van een jongen! Hoe leuk!💙

Een zoontje die hij kan leren voetballen, mee kan nemen naar een voetbalwedstrijd (met matching trainingspakkies uiteraard), je kent het wel. Wat ik vooral gaaf vind is dat wij voornamelijk meiden in de familie hebben, dit wordt ook de eerste kleinzoon van mijn moeder. Voor iedereen is dit iets nieuws dus (en wat zal die kleine rotzak verwend worden….)

Degene die mij (nog) kennen, weten dat mijn vorige bevalling eindigde in een keizersnede. Nu weer zo snel zwanger zijn na een keizersnede vond ik misschien wel het meest spannende. Kan dit wel zo snel? Kan mijn lijf dit aan? Is mijn baarmoeder in staat om nóg een baby gezond en wel te voldragen, zo snel na een eerste zwangerschap?

Ik had al vrij vroeg last van mijn bekken, huil als ik een bejaarde man in zijn eentje een ijsje zie eten (oh God ik begin al bijna bij de gedachte) en bij iedere film van Rocky Balboa (hoe dan?) maar verder voel ik me eigenlijk prima, en de baby is tot nu toe ook door iedere APK gekomen, en dat vind ik stiekem nog wel het belangrijkste. Naast dat ik een familypack tissues van Kleenex, en een bekkenfysio heb ingeschakeld ben ik verder gewoon heel lief voor mezelf.

Met Nyree daarentegen gaat het top! het kruipt, het gromt en groeit als kool. Laatst beet ze een keer uit enthousiasme in mijn tepel en ze probeert zo nu en dan mijn wimpers eruit te trekken.. daar had ik geloof ik niet voor getekend, maar ik neem het maar al te graag voor lief.

Zó, hier laat ik het even bij. Heb eigenlijk nog zooo veel te vertellen, maar dit bewaar ik voor de volgende keer.

‘till next time lievelingen! 🤍