Snap
  • Zwanger
  • Gezond

jeetje zou t erg voor mijn ongeboren kindje zijn??

Dan vraag ik mij af of de hoeveelheid chloor die ik ingeademd heb invloed heeft op mijn ongeboren kindje..

Ik wilde de douche grondig poetsen en gebruikte daarvoor veel chloor met een beetje water en had t raampje een stukje opengedaan. Maar werd ineens misselijk dus probeerde nog alles af te spoelen voor ik weg ging. Ben erna uren misselijk geweest. De kleine van 16 maanden lag in bed op dat moment. S avonds heeft hij wel gedoucht daar met papa. En toen snachts werd mijn keel zo branderig en pijnlijk dat ik er niet van Kon slapen en thee ben gaan drinken. Mijn vriend was ook wakker en had last van branderige ogen. Toen dacht ik shit!!! Zou het van de chloor zijn??? En zou mijn kindje die als snotverkouden is hier nu ook last van hebben??? Zou ons ongeboren meisje er last van hebben of krijgen?? Dus ik meteen op Google kijken en tja kom er natuurlijk het ergste tegen maar ook dat je je niet druk moet maken. Dus wat nu? Mijn keel is nu in de ochtend nog heel pijnlijk en praten doe ik nu niet graag. Dus afwachten tot morgen of huisarts bellen? Al mijn ongeboren kindje t in zich heeft kan niemand er nog wat aan doen natuurlijk.... Dus dan nog ff dagje wachten denk ik maar en hopen dat t weg gaat... Maar de angst is en blijft ee nu wel...

9 jaar geleden

Gelukkig niks aan de hand. Het blijkt inderdaad niet goed te zijn geweest en moest veel drinken om de pijn in de keel te verlichten. Maar mag niet meer met zoveel chloor poetsen dus iets anders gebruiken. En inderdaad zwemmen is goed maar in een zwembad zit niet teveel chloor. En ik was met veel chloor bezig in een kleine ruimte

9 jaar geleden

Als je ongerust bent bellen, maar zwemmen mag ook tot het einde van de zwangerschap en is zelfs goed voor je..... wat denk je van alle chloor op een zwembad?! Lijkt me niet dat dit schadelijk kan zijn als alles en iedereen zegt dat zwemmen goed is voor jouw en je kindje ..

9 jaar geleden

Als het je niet lekker zit gewoon bellen met de huisarts. Liever een keer te veel als je weinig bellen.