Snap
  • Zwanger
  • IVF
  • terugplaatsing
  • #kinderwens
  • wensmoeder
  • MS

IVF Update / terugplaatsing #1

Update van de terugplaatsing

Het is alweer even geleden dat ik een update gaf, ik had even de tijd nodig om zelf tot rust te komen en alles op een rijtje te zetten. 

Als allereerst! 

Van de 14 eicellen die met de punctie gevonden waren zijn er 11 bevrucht! Waarna er zelfs 7 ingevroren zijn! En ze zijn allemaal via IVF bevrucht! Dit wilt zeggen nog 7 extra kansen mocht het nodig zijn. Om heel eerlijk te zijn is dit wel hetgeen wat ons hoop geeft, we zijn erg blij met dit resultaat! 

Hoe nu verder? 

16 mei zijn wij gebeld door onze vaste gynaecoloog en die vertelde dat ik nu een maand rust moest houden. Om mijn lichaam wat rust te geven van de punctie etc. Nou moet ik zeggen dat nu die maand bijna voorbij is dat ik er best moeite mee heb gehad. Emoties en gevoelens die alle kanten opgegaan zijn. Aan de ene kant was ik verdrietig en boos dat het deze keer ‘weer mislukt’ is. Maar aan de andere kant vond ik het heel moeilijk om ‘verplicht’ een maand rust te houden. Ik wilde namelijk gewoon verder, we wachten al zó lang. Maar goed hoe Davy het ook zegt “zie het als een maand rust voor je lichaam voor als er dalijk wel een baby’tje in zit’ en dat is waar, heeft ie gelijk in. Dus dat houd ik maar in mn achterhoofd. Maar dat wilt niet zeggen dat ik het nog steeds moeilijk vind :P 

Volgens de app die ik bijhoud voor mn menstruatie te volgen (Flo) word ik 8 juni ongesteld en dan mag ik eindelijk het ziekenhuis bellen dat we weer verder kunnen. Dan vind hopelijk ongeveer eind van de maand de terugplaatsing plaats. En ik zou ik niet zijn als ik niet zou uitrekenen welke datum het is 9 maanden later. Mijn verjaardag! Wat zou dit toch een mega mooi cadeautje zijn als deze keer wel zou lukken hè? 🤞

Voor nu de update tot vandaag (2 juni 2022) 

Ik hoopte namelijk mooi nieuws te kunnen schrijven maar helaas is het deze keer weer niet gelukt. Maar we blijven positief! Let’s go!