Snap
  • Zwanger

IUI-4 Update #2 Follikelmeting 1

Gisteren had ik mijn tweede follikelmeting voor de vierde IUI poging. Hoe is deze vergaan?

Daar waren we gisteren weer. In Elsendorp, bij de kliniek. Bij wéér een andere arts. De bingo kaart is vol hoor, ik heb ze nu allemaal gehad. Allllemaal hebben ze naar mijn mutske (ja zo noem ik mijn vagina) zitten staren. Nougoed, dat is hun werk, zij zien de hele dag niets anders dan mutskes. Haha. 

Goed, de follikelmeting.. 
'Gaat u maar liggen mevrouw, dan zullen we eens kijken of de Gonal-f zijn werk doet en of de cyste nog aanwezig is... Links was het he.. Ja kijk eens aan, daar is ie. Even meten hoor´. 
En maar weer duwen en porren met dat ding. Tja dat hoort er allemaal bij...

Conclusie; de cyste is niet gegroeid maar ook niet gekrompen. Either way, prima. Hij zag wel al wat follikels komen dus dat was zeer prima voor de 6de cyclusdag. Mocht de 100E blijven spuiten van de Gonal-F, dus dat blijven we ook nog maar even doen. Maandag mogen we weer even kijken hoe het er voor staat.

Morgen trouwt een van mijn beste vriendinnen dus dat belooft in ieder geval een goed weekeinde te worden.

Fijn weekeinde! 
Liefs, Denise