Snap

IUI-4 Update #1 Uitgangsecho

Afgelopen vrijdag ben ik helaas ongesteld geworden. Dat betekend een volgende ronde, volgende IUI poging. Op naar ronde 75!

Zo had ik afgelopen maandag een uitgangsecho. Deze is bij mij verplicht omdat ik als bijwerking van de hormonen nog al eens cystes krijg op en in mijn eierstokken. Deze kunnen groeien wanneer je dan weer hormonen gaat spuiten en dat is natuurlijk absoluut niet de bedoeling. 

Geloof het of niet, maar daar lag er al weer eentje fijn te koekeloeren. 20x23mm was ie. Net op de grens want vanaf 25mm mag je dus geen hormonen gebruiken. Mijn dosis hormonen is nu verhoogd in de hoop dat er nu eindelijk wél 2 á 3 eitjes willen groeien en springen.
We hebben ook besproken dat ik op de 5de dag na de IUI-behandeling een extra spuit Pregnyl krijg. Dit naast de gebruikelijk spuit Pregnyl 1-2 dagen vóór de IUI. Wie weet helpt het.
Ik zei tegen mijn arts dat ik op een forum waar ik actief ben de Belgische dames regelmatig op de 3de of 4de dag na IUI een extra Pregnyl krijgen. En dat mocht ik proberen. Kwaad kan het sowieso niet zei ze, dus het was een poging waard.

Morgen gaan we weer even kijken of de cyste niet gegroeid is. Zo wel, dan moeten we bespreken wat we gaan doen, zo niet, dan mag ik ‘lekker’ door blijven spuiten.

Een klein beetje spannend dus weer, maargoed. Zal ronde 75 ons dan EINDELIJK eens geluk gaan brengen?
Volgens een pendelaar wel. We zullen het zien.. ;)
Liefs Denise 

6 jaar geleden

Dankjewel :)

6 jaar geleden

Duim voor jullie!