Snap
  • Zwanger

IUI-3 update #4 Prik prik

Vandaag mocht ik weer eens langs de fertiliteitskliniek. Kijken of door de hormoon injecties mijn hardnekkig blijvende cyste niet groeit.

Nou, vandaag mochten we voor de 3de keer de cyclus weer langskomen bij de kliniek voor een (inwendige echo om te kijken of mijn cyste niet groeide. 
In mijn vorige blogs kon je lezen dat ik een cyste van 5 cm had in mijn eierstok. Omdat we deze rond toch niet weer verloren wilden laten gaan, mocht ik, toen bij de 2de echo bleek dat de cyste langzaamaan slonk, ik toch met een lage dosis hormonen beginnen. Ik moest 5 dagen later wel laten controleren of ie niet groeit, want dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Vandaag was ie dan eindelijk weg. Ze zagen zelfs al wat follikels groeien dus het gaat langzaamaan de goede kant op.

Ik mag dus door blijven prikken met de gonal-F 87.5E
Hopen dat er 2 eitjes flink willen doorgroeien en dat de IUI zelf gauw mag plaatsvinden.

Tot zo ver deze korte update. 

Groetjes Denise

7 jaar geleden

Jazekeen. Mijn nieuws van de follikelmeting daarop was nog beter! :)

7 jaar geleden

Korte update, maar wel met super goed nieuws! Yeah!