Snap

InPositiekleding.nl, de leukste betaalbare positiemode

Een shop met positiemode van vele bekende merken als Noppies, Mamalicious, etc. maar bij outlet collecties hebben ze kortingen van 20-70%!

Op uitnodiging via twitter wil ik jullie kennis laten maken met de leuke en hippe webwinkel van InPositiekleding.nl met positiemode!

Een webwinkel met positiemode van bijna alle bekende merken als Noppies, Mamalicious, Queen Mum, Esprit, Vida Vita etc. maar dan met kortingen van 20-70% omdat het om outlet collecties gaat. Dit betekend nieuwe kleding, maar van voorgaande collectie . Zeker in deze tijden dat we toch op de kleintjes moeten letten is het fijn om zwanger leuk gekleed te gaan voor een vriendelijk prijsje.


Positiemode

Naast positiekleding hebben we ook positielingerie, -badkleding, -accessoires, voedingskleding, babykleding van het hippe merk Lief! (geen outlet!) en verzorgingsproducten voor zowel mama als de baby.

Op de site kun je makkelijk zoeken op je maat en alles daarvan is op voorraad! Dus binnen 24uur naar je verstuurd door PostNl. Makkelijker kan toch niet?

Wees welkom in onze webwinkel en geef je bij je bestelling aan dat je via mamaplaats komt, dan ontvang je er ook nog een leuke knuffel van Happy Horse bij!