Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Ineens is alles stijf en pijnlijk

De laatste loodjes gingen prima, tot gisteravond...

De hele zwangerschap nergens last gehad qua bekkenbodem en omgeving. Gisteravond leek het wel alsof ineens alles stijf begon te voelen. Goed kunnen slapen, dat wel. Maar vandaag, de hele omgeving bekken voelt zo stijf en bewegen (vooral traplopen) doet pijn. Ingedaald is de kleine al een paar weken, maar dit voelt anders. Een warm bad helpt niet. Stilzitten lijkt het nog stijver allemaal te maken.

Iemand hier ervaring mee tijdens de laatste weken?

10 jaar geleden

Het lijkt rustig maar krijg wel meer vervelende harde buiken. Maar ik merk ook wel dat ik nu erg op mijn lichaam aan het letten ben, misschien wil ik wel graag dat het begint maar zit de kleine nog wel even lekker de komende week. Dinsdag in ieder geval weer even naar het ziekenhuis voor controle. De klachten zijn iets minder geworden nadat ik goed geslapen had. Vandaag zo min mogelijk trapgelopen, dat scheelt wel iets. Als het blijft zoals nu dan wacht ik tot mijn afspraak dinsdag. En anders zijn er genoeg noodnummers die ik 24-uur per dag kan bellen.

10 jaar geleden

Ik was al erg benieuwd of de bevalling al was begonnen of dat je klachten minder waren geworden. Misschien begint het vannacht je hebt immers een uurtje extra ;-).

10 jaar geleden

Nog niets geboren hoor :)

10 jaar geleden

bij mij waren dit de voortekenen ben toen kort daarna bevallen haha