Snap
  • Zwanger
  • zwanger
  • kids
  • geluk

Ik wil het van de daken schreeuwen!

Maar toch zeggen we nog lekker even niks 🙊

IK BEN ZWANGER! Ja hier kan ik dat zeggen, want hier schuil ik lekker achter mijn anonieme profiel 😏

Wat zijn we blij! In november gestopt met de pil, en na veel teleurstellingen (negatieve tests) en een zwangerschap BOEM om ons heen (echt, werkelijk elke dag een nieuwe aankondiging op FB), had ik dan 3 weken geleden een positieve test in mijn handen!

Ik deed de test omdat ik 2 dagen over tijd was en gevoelige borsten had, maar vorige maand was ik ook 2 dagen over tijd met gevoelige borsten en werd ongesteld op de 3e dag, dus eigenlijk had ik er geen vertrouwen in.. En ineens, terwijl ik stond te wachten, verscheen er een streepje.. Weliswaar heel licht, maar.. het stond er! Een streepje!

Mijn man wist niet wat hem overkwam, hij hoorde me om 8 uur ‘s ochtends op zondag ineens keihard naar boven stormen alsof mijn leven ervan af hing, waarna hij ineens een plastic staafje in zijn gezicht gedrukt kreeg 😅 Na een paar seconden focussen, nadenken en wakker worden (waarbij ik heel ongeduldig zat te stuiteren op bed HEB HET SNELLER DOOR) snapte hij het eindelijk.. Wij krijgen een kindje!!!! 

Manlief is zo ongelooflijk blij, dit was zijn grootste wens toen we samen kwamen.. Naast 2 bonus kindjes, nog 1 kindje van ons samen. Nu pakt hij al bijna elke dag even mijn buik vast om er even overheen te wrijven, en er is nog niet eens iets te zijn.

Nu nog wel even stil houden voor iedereen, de ouders horen het pas ná de eerste echo (die is met 8weken, volgende week), helaas mag manlief daar niet bij zijn ivm die vervelende crisis, maar dan kan ik het ook eindelijk tegen mijn eigen kids zeggen.. Dat vind ik nog wel het allermoeilijkste, om tegen de kids mijn mond te houden.. Maar ze mogen echt nog niets weten want zij kunnen geen geheimen bewaren 🙊

Het hardst heb ik gelachen om manlief zijn reactie.. Eerst heel blij, knuffels, kusjes en ineens zijn strakke gezicht met de woorden; .. en nu?!

En nu.. Ben ik aan het bedenken hoe we op een leuke manier aan de kids gaan vertellen dat ze éindelijk een broertje of zusje krijgen (ze vragen er al naar sinds het begin onze relatie). Heeft iemand leuke ideeën?

4 jaar geleden

Dank je wel! 😃

4 jaar geleden

Gefeliciteerd