Snap
  • Zwanger
  • Gezond

Ik weet niet of ik het ben

Ben de pil vergeten en ben bang dat ik het kan zijn omdat ik het gevoel heb !!

ik wil jullie hulp

Ik ben op 9 juni ben ik de pil vergeten dag daarna had ik hem genomen dag daarna was ik heb weer vergeten en toen ben ik daarna kort ongesteld geweest maar ik maakte de pil gewoon af.

Vorige week maandag moest ik mijn laatste pil in nemen en toen verloor ik heel licht bloed en dat heeft 3 dagen aan gehouden en daarna was ik 2 dagen gewoon ongesteld en daarna het oude bloed.

Eergisteren had ik doorzichtige dikke echt dikke afscheiding met paar steken in mijn buik heb 3 dagen terug test gedaan en die was negatief wat te verwachten was natuurlijk vandaag heb ik ook soms hier en daar een steekje en witte dunne afscheiding iedereen zegt dat het met mijn oversprong kan zijn maar na 4 dagen kan dat niet toch al ? 

Zou iemand hier antwoord op kunnen geven

6 jaar geleden

Je bent gewoon ongesteld geweest dus ik neem aan dat je niet zwanger bent. Misschien een beetje ontregeld omdat ie hem een paar keer vergeten bent. Weet ook niet wanneer je gemeenschap hebt gehad in je pil vergeet week. In welke week die viel enz. Meestal staat er op de bijsluiter wat het inhoud en wat je dan moet doen. Hierbij heeft het bij mij bij de eerste 11 maanden geduurt voordat ik zwanger was en in al die tijd ben ik maar 4 x ongesteld geweest. Dus het zegt allemaal niet alles