Snap
  • Zwanger

ik schijt in m'n broek van angst!

dinsdag gaat die ellendige cerclage eruit en dan word het helemaal eng!

Ondertussen probeer ik me zoveel mogelijk bezig te houden,voor zover dat lukt met die verschrikkelijke dikke buik!Als ik even ga zitten schieten mijn gedachten alle kanten op en raak ik in paniek als ik me bedenk wat we allemaal nog moeten doen voordat de baby komt.

Het is nu 22:45 mijn man ligt van Pampus op de bank en ik zit maar te malen...de verbouwing is nog niet klaar,mijn tas moet nog ingepakt worden..en de kinderen? hoe gaan we die dalijk in hemelsnaam allemaal zo snel de auto inkrijgen als ik ga bevallen?...red ik het tot het ziekenhuis? ...ik word gek van mezelf....het lijkt wel of alles en iedereen me tegenwerkt op het moment en niemand kan dan ook iets goed doen...hoe lief ze het ook bedoelen...ik wil gewoon klaar zijn!

De kinderen lijken met de dag opstandiger te worden en ik krijg het met de dag zwaarder en ik kom gewoon niet vooruit...stomme buik ook ! Nu ook weer harde buik op harde buik... ik had misschien vandaag toch iets rustiger moeten doen maarja die verdomde nesteldrang...het moet schoon zijn !

Kerstversiering van de ramen af gehaald ...wat een pleurisbende die sneeuw en die tape op de raam ..nooit meer! na 5 keer m'n ramen te hebben gezeemd had ik eindelijk die verdomde tape eraf ...wacht ff zegt m'n zoontje die sopt vrolijk de ramen weer in, mama kon weer overnieuw beginnen ..."jazeker jonge je bent mama's grote helper" ik moet er ook wel om lachen want hij is zo trots op zichzelf .

manlief moest vandaag gewoon werken,ik boos want ik wil nu echt niet alleen zijn terwijl hij zo ver van huis is.. het moet schat zegt hij..ik snap het ook wel maar ik ben zo bang!.

Dinsdag gaat de cerclage eruit...dan begint de ellende! hoelang gaat het dan nog duren ? wat als hij werken is en ik ga bevallen dan ben ik hier alleen met de kinderen..dalijk is hij niet op tijd terug...en zo blijf ik mezelf maar gek maken...af en toe zou een glazen bol toch wel fijn zijn.......

7 jaar geleden

Probeer ondanks alle spanning ook nog een beetje te genieten en te rusten ;) valt niet altijd mee met 3 kids een huishouden en een man die werken is dat weet ik maar alle kleine beetjes helpen. Uiteindelijk komt het vast allemaal goed als de bevalling begint ik hoop dat je een fijne bevalling mag hebben slangen zover is succes alvast ..!!