Snap
  • Zwanger
  • zwangerschap
  • baby
  • Bevalling

Ik mis mijn zwangerschap

Ik ben heel blij dat mn baby nu heerlijk op mij ligt te slapen, maar soms mis ik mn zwangerschap best wel, herkenbaar?

Het is Alweer 19 weken geleden, de geboorte van mn laatste baby. Ik heb de zwangerschap extra bewust meegemaakt. Al was het door die rare restricties minder leuk dan ik het vond bij Yulan en Eylin. Bij Eylin vond ik alles nog ontzettend eng en spannend, bij Yulan vond ik alles fantastisch! Dat was ook een zwangerschap met weinig kwalen, op bekkeninstabiliteit na. Dat was bij Niyen wel anders , altijd misselijk jeuk en zware bekkenpijn.

Ik vind het jammer dat ik de momentjes als de eerste echo alleen moest doen. Ook dat mijn kinderen nooit mee mochten naar de verloskundige. Ik weet nog hoe fantastisch Eylin het vond toen Yulan in mijn buik zat en zij mee naar de verloskundige mocht. Het is jammer dat ze dit niet nog een x heeft mogen meemaken. En Yulan had het ook leuk gevonden.Ook die verschrikkelijke mondkapjes en avondklok stres was een domper. En het babyshoppen wat niet kon. Ja toen ik hooogzwanger was en amper kon lopen zijn we 1x op afspraak naar een grote babywinkel geweest. Bizar eigenlijk.

Maar zelfs dat mis ik, die magie van een groeiende baby en buik, die eerste zachte schopjes, en gewoon die prachtige mooie buik. Elke avond die buik insmeren en contact maken met de baby, echt zo leuk en mooi. En de echo’s en vk afspraken..

Ik mis zelfs die laatste wacht week… Niyen bleef natuurlijk tot 41 wk zitten en dat was echt moeilijk voor mij( iets met weinig geduld). En ja ik heb soms ook heimwee naar mn bevalling. Ik vind t zo iets moois.

Het idee dat ik dit nooit meer ga meemaken doet soms pijn en vind ik jammer, maar het is goed zo. Ik heb 3 gezonde lieve kids.

Wat missen jullie het meest van de zwangerschap?

2 jaar geleden

Ohh jaa heerlijk!! Ik mis mn eerste zwangerschap ook zo erg dat was zo speciaal ook🖤 genietze!!

2 jaar geleden

Snap ik!!! Ik denk ook dat ik het tijd moet geven!

2 jaar geleden

Ik snap je helemaal, momenteel zwanger van mijn eerste kindje en ik vind die beweging in mijn buik zo gezellig! Kan me goed voorstellen dat je dat mist!

2 jaar geleden

Na mijn eerste miste ik niks. Na mijn tweede zwangerschap waarvan ik wist dat het de laatste was, miste ik mijn buik en het dragen van een wondertje erin bes erg. Had er een soort heimwee naar. Ook al had ik best wat lichamelijke klachten. Heeft ook zeker een jaar geduurd voordat het over was. Nu mis ik het niet meer. Kids zijn 6 en 4 totaal andere periode in hun leven en ons leven nu.