Blog header image

Ik kreeg te maken met de NUB theorie

​Ik had er in mijn vorige zwangerschap weinig over gehoord. De NUB theorie.
Yv83
6 jaar geleden

Wij hebben hier net zo mee rondgelopen, zou het weer een meisje worden? Bijzonder om iets ongeveer zeker te weten. Wij waren niet nieuwsgierig genoeg om nog een extra echo te laten maken :). Met 20 weken heb je nog tijd genoeg om te shoppen, al kan ik me voorstellen dat je (bijna) niet kunt wachten. Fijne zwangerschap!

JufFeline
6 jaar geleden

Haha de nieuwsgierigheid heeft het van mij gewonnen, knap hoor dat jullie het wel volhouden. Wij hebben al een geslachtsecho gedaan. Blog hierover volgt binnenkort!

Lindsy83
6 jaar geleden

Ik had er bij mijn eerste zwangerschap niet eens bij stil gestaan dat je het geslacht al eerder zou kunnen zien... Ik ga nu toch maar vast even nadenken of ik het eerder wil weten bij een eventuele volgende ;) Ben wel heel benieuwd of je meisje ook een meisje blijft ;)

Joycies
6 jaar geleden

Gefeliciteerd met je zwangerschap. Een collega van mij heeft dit ook laten doen. Echt bizar dat ze dat al kunnen zien. Fijn dat de combinatietest goed was

Anoniem
6 jaar geleden

De NUB klopte bij mij niet, er werd gezegd een jongen, maar Iris is toch echt een meisje ;-) Leuk om een extra echo te doen, weer even gluren!

JufFeline
6 jaar geleden

Dank je wel. Ja ik vind het sowieso bizar dat ze het met 14 weken al kunnen zien tegenwoordig en met de nub theorie nog eerder...

JufFeline
6 jaar geleden

Tja daarom wordt er ook gezegd dat het 75% kans is. Precies de reden dat ik toch zekerheid wil. Al blijft er altijd een kleine fout percentage, ook met de echo's.

JufFeline
6 jaar geleden

Hihi, met mijn eerste zwangerschap heb ik dit ook niet echt geweten. Ik zal morgen of overmorgen de blog over het geslacht plaatsen :) nog even geduld.

Blog header image

Een groot cadeau...

Wat zijn ze blij!!

Met de feestdagen voor de deur waren we al een tijd aan het nadenken wat we de meiden wilde geven…Tuurlijk kan een pyjama of een paardrijbroek nooit kwaad, maar ze hebben er al zoveel.

Beide meisjes geloven niet meer in de man met de baard, dus dat zouden we dit jaar toch al klein vieren.

Wat we voor de kerst wilde geven wisten we ook niet zo goed…maar we zaten al een hele tijd met een gedachten wat ons fantastisch leek.

Jaa…Gaan we dit echt doen??

We willen graag een puppy erbij…en hoe fantastisch is het om deze cadeau te doen aan de kids voor de feestdagen.

We hebben al een hond, maar het leek ons magisch om de meiden op deze leeftijd dat hele proces te laten meemaken van een puppy uitzoeken, deze opvoeden, en een maatje erbij krijgen!

Met een smoes 2 uur de auto in.

Ik had een leuk nest gevonden, en de pups uit dat nest mochten dat weekend hun nest verlaten.

Omdat het 2 uur rijden was, moesten we het in het weekend doen, want we wilden graag dat de meiden meegingen.

Na de hele ochtend op de manege te zijn geweest, moesten we snel naar huis.

Daar vertelden we de meiden dat we naar Eindhoven moesten om iets voor de auto te halen.

Met veel morren en mopperen stapte ze beide de auto in. Druk dat het was op de weg, maar ze gedroegen zich prima.

15 min voor aankomst.

Omdat we niet wisten hoe de meiden zouden reageren, en we het voor de meiden niet leuk zouden vinden als ze door teveel spanning en emotie hun eerste ontmoeting met hun pup zou verpesten hebben we 15 min voor aankomst verteld wat we gingen doen.

Ze zaten te stuiteren op de achterbank. Ze vonden het zo leuk, en ze hadden niet gedacht dat ze echt een pup erbij zouden krijgen.

De discussie brak gelijk los…want hoe ging hij heten??

De reutjes

Eenmaal daar vonden we het allemaal geweldig. De 3 reutjes werden bij ons neergezet (we wilden een reu) en nadat ze ontdooit waren gingen ze lekker los met spelen.

Uiteindelijk wisten we alle 4 welke we graag wilden hebben…Er was er 1 met de meeste krullen en het grappigste koppie en een super lief karakter.

Na dat we alles geregeld hadden met het paspoort, de betaling etc. gingen we naar huis met onze nieuwe kleine vriend…

Frits is zijn naam, en we hebben zoveel plezier van hem.

De meiden vragen geen seconde om een cadeau voor de feestdagen, ze genieten elke dag van hun cadeau…!

Voor mij was dit iets fantastisch om aan onze meiden te geven…en we hopen nog vele jaren plezier te hebben van onze Fritsevriend.

Liefs, Rona

aliciagnes
8 minuten geleden

Leuk blog!