Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

ik durf nog niks te kopen

ik durf nog niks te kopen qua babyspullen bang dat het misgaat ofzo

ik durf nog geen babyspullen te kopen ik heb zondag 3 testjes gedaan alle 3 waren ze positief. maar ik voel me helemaal niet zwanger. heb ook geen kwaaltjes. dus ben een beetje bang om alvast dingen te kopen. ook bang dat het mis kan gaan. ik weet namelijk niet hoever ik ben.

10 jaar geleden

wij zitten nu op 28 weken en ook ik heb echt nog niet alles. Heb er ook geen haast bij. Ok, dit is dan mijn tweede keer en eerlijk is eerlijk, bij mijn eerste had ik echt wel koopzin, maar dit keer (gelukkig) niet zo :) Je hebt nog alle tijd, maak jezelf niet gek :). En zoals al gezegd...hoop niet te veel op die kwaaltjes maar wees blij dat ze er nog niet zijn ;) ze komen vanzelf!

10 jaar geleden

Ik heb zelfs tot de 20 weken echo gewacht, en toen pas het eerste gekocht. Nu 31 weken en kamertje is nog niet klaar en heb nog steeds niet alles haha. Maar ik voelde me pas zeker bij de 20 weken echo. Je kan natuurlijk wel alvast op internet gaan voorkijken/shoppen, dat is al super leuk. Maar zou nog wachten met grote aankopen. Vriendin van mij kreeg miskraam bij 11 weken en had toen bijna alles al in huis. Ze baalde enorm want moest daarna iedere keer langs al die spullen lopen zonder baby in haar buik.

10 jaar geleden

ik heb vanochtend eventjes met m'n moeder bij de wibra gewinkeld. daar heb ik rompertje gekocht en 1 pakje. heel neutraal want je weet nog niet wat het gaat worden. en zo lief.

10 jaar geleden

Je zit nog vroeg in de zwangerschap, de kwaaltjes hebben nog alle tijd om te komen. Als je graag iets wilt kopen, hou het dan bij iets kleins. Zelf ben ik nu 27 weken zwanger en heb ik 3 weken terug pas mijn allereerste aankoop gedaan. Het heeft echt allemaal geen haast. Je komt op mij wat onzeker over en daarom wil ik je toch een tip meegeven. Snuffel is tussen de advies artikelen op Mamaplaats: http://www.mamaplaats.nl/informatieve-artikelen-zwanger/. Ik denk dat dit al een hoop zorgen en vragen bij je weg zal nemen.