Snap
  • Zwanger

Ik dacht, laat ik weer een blog schrijven!

Het is inmiddels nu precies 2 maanden (en 1 dag) na de operatie van Geert. Al even geleden dat ik geschreven heb dus bij deze weer!

Het is nu 2 maanden (en 1 dag) na de operatie van Geert en we moeten er nog 2 ( en 1 dag haha) wachten tot we uitslag hebben van de kwaliteit. Deze wordt 26 juni weer onderzocht. 

Intussen heb ik natuurlijk alweer allemaal verschillende gevoelens gehad! Blijheid, boosheid, ik ben bang geweest maar bovenal verdrietig! 

Op het moment zijn boosheid en verdriet wel de emoties die de boventoon voeren.  

Er zijn dingen waar anderen niks aan kunnen doen maar ik ook niet, zoals verjaardagen (7 vamaf januari tot afgelopen zondag) waar mijn zus en de vriendin van mijn neefje beide ook zijn. Ik gun de dames zo dat ze zwanger zijn! Maar voor mij is het soms echt heel zwaar. Dat weiger ik om in de weg te laten staan van de contacten want nogmaals, hun net zo goed als ik kunnen niks aan deze situatie doen laat staan veranderen. 

Ik vraag bewust hoe het met ze gaat en bewonder ook de nodige uiterlijke veranderingen! Beide krijgen een meisje dus de meiden blijven heerser in de familie haha. 

Maar goed, ondanks dat hun natuurlijk met hun zwangerschap bezig zijn (geweest) heb ik alweer in spanning gezeten of het misschien nu toch gelukt was!! 

Afgelopen maand voelde ik me zo anders! Ik had kwaaltjes en gewoon zo sterk het gevoel dat ik zwanger was... en met mij meer mensen die er van overtuigd waren! Mijn lieve oom, mijn moeder, mijn zus en Geert ook. En zo nog een handje vol mensen. 

Maar helaas na 1 dag over tijd te zijn test gedaan en helaas negatief...  en de dag later kwam ook de menstruatie om de hoek kijken! Helaas!! Ofja.... liever gezegd eigenlijk andere woorden maar aan schelden heeft niemand wat natuurlijk! 

Ik ben alleen zo bang dat ik nu weer elke maand in de spanning kom. Dat is niet goed voor mijn humeur en voor mijn lichaam net zo goed niet. Ik merk dat ik helemaal op ben. Ben zo moe de hele tijd. En de hooikoorts werkt ook tegen! Nog ff en dan heb ik vakantie!! Weer 33 en week 34! We hebben samen al besproken dat we rond mei volgend jaar (als het kan natuurlijk) lekker met z'n tweetjes op vakantie gaan! Even samen ontspannen en genieten! Can't wait!! 

Tot die tijd... wachten we maar gewoon weer verder... zoals altijd! We hebben geen keus geloof ik!