Terug
Blog header image

'ik' ben zwanger en 'wij' krijgen een kindje

Nu het einde van mijn zwangerschap nadert en de laatste loodjes erin hakken merkte mijn man vanochtend op 'jahaa, ik weet hoe jij je voelt'.
Anoniem
6 jaar geleden

Wat een verhaal der herkenning. De kwalen de gedachten die rond spoken. Het lijkt wel of ik ons verhaal lees. Zelfs postnatale depressie na nummer 1 Succes met de laatste loodjes.

Anoniem
6 jaar geleden

Lieve schat, Mannen kunnen geen gedachten lezen of aanvoelen wat je nodig hebt. Je moet het ze herhaaldelijk vragen. Doe dit dan ook, voor jouw rust, voor hem om hem meer te betrekken, maar vooral voor jullie kids. Als je zo door blijft gaan, ga je er nog aan onderdoor en dat hoeft niet. Neem elke dag een vast moment om aan te geven hoe je je voelt en wat hij kan doen om meer te helpen (jou te ontlasten). En maak een lijstje met 'to do's' voor hem met praktische zaken die nu te zwaar zijn voor jou, zoals box in elkaar zetten, of plan ze in zijn agenda in. Blijft hij liever lui dan moe, zorg dan voor hulp van vrienden of familie, maar laat hen je man duidelijk maken dat hij last afweten en dat ze daarom inspringen. Succes!

Anoniem
6 jaar geleden

Wauw erg herkenbaar en dat terwijl ik al 21 mnd geleden bevallen ben ;)

6 jaar geleden

In zoveel dingen herkenbaar pff! Ik blijf ook 100 iets herhalen. Om moe soms van te worden..

Blog header image

Bijna 4

En zo is mijn aller aller leukste meisje alweer bijna vier 💗💗 ik vind dit zó zo spannend.. bijna naar de basisschool, écht baby af..