Snap
  • Zwanger
  • zwangerschap
  • babybuik
  • samenwerking
  • 3dbeeldje
  • print.je.wonder

Ik ben trots en laat dat voor altijd vast leggen bij PRINT.JE.WONDER!

Dit is nu mijn tweede zwangerschap en heb overal meer het besef van. Het besef wat er gaat gebeuren met mijn lijf, wat er gaat gebeuren tijdens de zwangerschap en wat er gaat gebeuren tijdens de bevalling. Natuurlijk kan het allemaal anders lopen, maar ik heb het allemaal al een keer mee gemaakt. Dus was ik van plan om meer van alle momenten te gaan genieten.

Het blijft iets bijzonders; de verandering van je lichaam tijdens je zwangerschap. Bij de eerste vond ik het vooral heel spannend en wilde ik dat mijn buik steeds meer ging groeien. En ja, de rest groeide net zo hard mee (borsten). Eerlijk? Daar was en ben ik deze keer gewoon best trots op, als je normaal weinig hebt is dat ook een keer leuk. 

Maar eigenlijk was ik al weer vergeten hoe ik eruit zag bij Fiene en aangezien dit misschien de laatste keer is dat ik zwanger ben wilde ik dit heel graag vast leggen. Natuurlijk heb ik 100 foto's gemaakt en hou ik netjes een 9 maanden boek bij maar er is nog een mooie manier om je zwangere buik voor altijd vast te leggen!

Op Facebook kwam ik een gedeeld bericht tegen van Print je Wonder, dus ben ik ze gelijk gaan volgen, ook op Instagram. En of het toeval was, maar ik kreeg een privéberichtje van hun of ik een x langs wilden komen om een beeldje te laten maken van mijn buik. Je snapt dat ik daar niet 2 keer over hoefde na te denken. We hadden gelijk een afspraak gemaakt en zo ging ik een week later in de auto naar Oud-Beijerland.

Het voelde als een soort van thuis komen. Anne deed de deur open en ik voelde me gelijk op mijn gemak. Ze heeft een gezellig kamertje ingericht met heel veel voorbeelden zodat je zelf kan kijken wat je graag wilt. Want er zijn genoeg opties qua kleur, poses en materialen. Het maken van de 3D-foto verliep allemaal heel soepel. Je kan er voor kiezen om inderdaad helemaal bloot te gaan of om nog wat aan te houden, maar je word zo goed op je gemak gesteld dat je je daar niet druk over hoeft te maken. Nadat ik daar op bezoek ben geweest hebben we nog contact gehad via Instagram over het beeldje, maar ook over mijn zwangerschap. Ik vind dat echt heel klantvriendelijk en fijn! 

Dit is een tip voor mij, voor alle zwangere vrouwen! Maar ze maken ook beeldjes van borstvoeding, vaders met hun baby of de baby zelf. Wat ik dus al zei; de opties zijn echt eindeloos. Hoe leuk is dit ook om te geven aan je zwangere vriendin of zus? 

Neem een kijkje op hun website: www.printjewonder.nl of ga ze volgen op Instagram: @print.je.wonderHet is het waard!