Snap
  • Zwanger

Ik ben toch echt zwanger!

De test bij de huisarts gaf ook een positieve uitslag. Wij zijn hier echt niet klaar voor!

De dag nadat wij thuis de test hebben gedaan moet ik in de ochtend urine inleveren bij de huisarts, zij voeren dan nog een keer een zwangerschapstest uit. Later die dag moeten wij terugkomen voor de uitslag.

Mijn man kon gelukkig eerder naar huis komen om mee te gaan naar de dokter. Na wat leek op een eeuwigheid in de wachtkamer te hebben gezeten werden wij eindelijk geroepen. Nou meneer en mevrouw de test is positief, gegeliciteerd! Wij kijken elkaar aan en ik heb geen idee wat ik moet voelen. Aan de ene kant voel ik lichte blijdschap, ik wilde altijd al kinderen alleen nog niet nu, maar als ik naar t gezicht van mijn man kijk voel ik angst. Hij ziet eruit alsof hij in tranen kan uitbarsten, maar helaas zijn dat geen tranen van vreugde.

Wij vragen wat wii nu moeten doen en kunnen gelukkig gelijk een afspraak maken bij de verloskundige. Ze geeft wel aan dat ik gelijk vitamine pillen moet gaan slikken met foliumzuur. Die hebben wij daarna gelijk gehaald. We kunnen het nieuws maar  nauwelijks bevatten.

7 jaar geleden

Dank je wel! Het is een lange weg geweest maar nu bijna 4 jaar verder kunnen wij allebei niet meer zonder onzs prinses????

7 jaar geleden

Hoop dat jullie toch allebei blij zullen zijn. Liefs D xxx